Betöltés...

Arthro Forte Pack 30 pack

Ár: 11.990 Ft


BioTechUSA Arthro Forte 30 csomag leírása:
BioTechUSA Arthro Forte 30 csomag egy Glükózamint, kondroitint, MSM-t, II-es típusú hidrolizált porcport, növényi kivonatokat, omega-3-t és tojáshéjmembrán port, valamint vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrendkiegészítő csomag.
Miért ajánljuk a BioTechUSA Arthro Forte 30 csomag-ot?


Csontok és porcok funkciójának támogatásáért1
A normál kötőszövet-képződésért2
Antioxidánsokkal3
ChondrActiv® hidrolizált porcporra
K2VITAL® formulával
Glükózaminnal, kondroitinnal és MSM-me
Tojáshéj membrán porral és omega-3-mal
13-féle növényi kivonattal és bromelain enzimmel




Megújult összetétel

A korábbi termékünk új névvel és frissített összetétellel, védjeggyel védett formulák és egyéb aktív hatóanyagok hozzáadásával frissült.
Az összetevők között szerepel a glükózamin - kondroitin - MSM trió, továbbá azok a vitaminok és ásványi anyagok, amelyek valamilyen formában fontos szerepet töltenek be a csontok, porcok felépítésében és működésében.
1Az Arthro Forte tablettában található C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a porcok, a csontozat, az erek és a fogíny normál állapotának fenntartásához. A termékben található D-vitamin az egészséges csontozat fenntartásához járul hozzá míg a cink, a mangán és a K-vitamin pedig hozzájárulnak a normál csontozat fenntartásához, ezen kívül
2a mangán a normál kötőszövet-képződéshez is. A K2VITAL® formulának köszönhetően a K-vitamin menakinon formában van jelen a termékben.
3A 30 összetevőből a C-, E-vitamin, illetve a szelén, cink és mangán a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez is hozzájárul.
A LISTA FOLYTATÓDIK…A fent említett vitaminok és ásványi anyagok mellett a II-es típusú kollagént, hialuronsavat és kondroitin-szulfátot is tartalmazó ChondrActiv® formula, továbbá a tojáshéjmembrán por és omega-3 zsírsavakat hordozó halolaj is megtalálható az Arthro Forte Pack-ban.
A NÖVÉNYI HATÓANYAGOKAz aktív hatóanyagtartalomnak része a növényi kivonatok is. Névszerint a panax ginzeng, a körömvirág, az indiai tömjénfa, a gyömbér, a lucerna, az ártéri japánkeserűfű és a bíbor kasvirág (echinacea) extraktumai. Ezeken felül még kurkuma, szőlő, ördögcsáklya, paradicsom, keserűnarancs és fekete bors (bioPerine®) kivonatait is a formulában tudhatjuk. Tetejébe nem csak kivonatok, hanem az ananászból származó bromelain fehérje bontó enzim is fontos eleme a komplex összetételnek.
Tudj meg többet a BioTechUSA Arthro Forte portfóliónk többi tagjáról is!



Hogyan, mikor, kinek ajánljuk BioTechUSA Arthro Forte Pack-ot?


Aktív életet élő hölgyeknek és uraknak is.
Azoknak is akik ülő munkát végeznek
Változatos étrend mellé
Azoknak, akik a több komponensű összetevőket külön kapszulában és tablettában keresik.




Mit tartalmaz a BioTechUSA Arthro Forte Pack?


GLUCOSAMINE PLUS TABLETTA

Napi adag: 3 tabletta, adagok száma a termékben: 30





3 tabletta




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termékek: Vitaminok - Testépítő szerek
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Arthro Forte Pack 30 pack" című hirdetést látja. (fent)