Betöltés...

BCAA-X 180 caps

Ár: 6.490 Ft

Scitec Nutrition BCAA-X 180 kapszula leírás:
Scitec Nutrition BCAA-X 180 2:1:1 arányban tartalmaz Leucint, Izoleucint és Valint kényelmes, pontosan kimért, kapszulás formában!

BCAA kapszula
2:1:1 leucin-domináns termék
Precíz adagolás

Az elágazó láncú aminosavak (BCAA-k), név szerint a Leucin, Izoleucin és a Valin, egy fontos aminosav-csoportot alkotnak. A BCAA-k az emberi test számára esszenciális 9 aminosav közé tartoznak, ami azt jelenti, hogy a test képtelen előállításukra. Az egyetlen forrásunk ezekből az aminosavakból a mindennapi táplálékunk, vagy táplálék-kiegészítők. Ugyanakkor, több mint 35%-át teszik ki az izom-építésben résztvevő proteineknek.
A Leucin, Izoleucin és Valin elengedhetetlen aminosavak, amelyek kevert étkezési proteinforrásokból bevihetőek, többféle forrásból. A BCAA szükséglet fedezhető étrend-kiegészítőkkel is.
FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Edzésnapokon fogyasszon 1x2 kapszulát edzés előtt egy pohár vízzel. Pihenőnapokon fogyasszon 1x2 kapszulát étkezések között egy pohár vízzel.
FIGYELMEZTETÉSEK
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tárolni!
Scitec Nutrition BCAA-X 180 kapszula összetevők:
Elágazó szénláncú aminosavak (L-leucin 42%, L-izoleucin 21%, L-valin 21%) granulátum 84%, kapszulahéj [zselatin, fényezőanyag (sellak), színezék (vas-oxidok és vas-hidroxidok), savanyúságot szabályozó anyagok (ammónium-hidroxid, kálium-hidroxid)].

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termékek: Vitaminok - Testépítő szerek
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "BCAA-X 180 caps" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések