Betöltés...

Brutal Anadrol 90 caps

Ár: 8.990 Ft


BioTechUSA Brutal Anadrol 90 kapszula leírása:
BioTechUSA Brutal Anadrol 90 kapszula egy Kreatint, L-arginin aminosavat és növényi kivonatokat tartalmazó étrendkiegészítő kapszula, férfiak számára.
Miért ajánljuk a Brutal Anadrol-t?


24 aktív összetevővel
Teszto formulával1
Hormonális aktívitást és immunrendszert segítő komplex2
Energia termelést és izmokat támogató funkciós mátrix-al3
Adagonként 75 mg koffeintartalommal
500 mg kreatin a napi adagokban
30 napos kiszereléssel




MEGA KAPSZULA – BRUTÁLISAN SOKFÉLE ÖSSZETEVŐVEL!

1Összpontosíts a tesztoszteronszintedre! → A Brutal Anadrol hatóanyagai közül a cink hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához.
2Szabályozd hormonális aktivitásod és optimalizáld immunrendszered! → A termékben lévő B6-vitamin részt vesz a hormonális aktivitás szabályozásában és hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
3Menedzseld energiaszinted és csökkentsd a fáradtságot! → A termék niacin és magnézium tartalma részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban és csökkenti a fáradtságot és a kifáradást is. Sőt a magnézium a normál izomműködéshez is hozzájárul.
Koffein források fúziója
A termék koffeintartalma 2-féle forrásból származik, az egyik a vízmentes koffein, a másik pedig a guarana kivonata, amely természetes stimulánsként ismert és átlagosan 20%-a koffein.
Kreatin, aminosavak és még sokan mások…
A kreatin-monohidrát - a szinergia okán - kifejezetten jóban van az arginin és az ornitin aminosavakkal, pont annyira, mint a D-aszparaginsavval (DAA). A termék Q10 koenzim-t is tartalmaz, ami egy vitaminszerű anyag, amelyet szervezetünk is termel, hiszen sokféle területen igényli annak hasznos jelenlétét.
A növények ereje
A 14-féle növényi hatóanyagok fontos elemei az összetételnek. Többek között a görögszéna (Fenugreek), a fűrészpálma (Saw Palmetto), a máriatövis (Milk thistle), illetve a brokkoli és a spenót kivonata is megtalálható a Brutal Anadrolban. A brokkoli és csírája kiváló forrása az indol-3-karbinol vegyületnek. Míg a spenótlevél kivonat, aktív hatóanyaga pedig a béta-ekdiszteron. Továbbá a Bioperine®, azaz a feketebors védjeggyel ellátott kivonata is igen hasznos a termékben. Sőt még adaptogéneket sem kell hiányolni, hiszen a maca, ashwagandha, aranygyökér (Rhodiola rosea) és koreai ginzeng is velünk együtt dolgozik a sikerekért.
A Brutal Anadrol az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.



Kiknek ajánljuk a Brutal Anadrol-t?


Férfiaknak, mindennapi használatra.
Akik kapszulás hormonoptimalizálót keresnek.
Teljesítményorientált sportokhoz is.
Azoknak, akik komplex, koffeint is tartalmazó tesztoszteronszint támogatót keresnek.




Hogyan kell szedni a BioTechUSA Brutal Anadrol-t?

Felhasználási javaslat: Fogyassz naponta 3 kapszulát. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! Kizárólag férfiaknak ajánlott!
Figyelmeztetések: A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tárolni. Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. A termék koffeint tartalmaz (75 mg/3 kapszula). A termék fogyasztása gyermekek, terhes és szoptató nők, továbbá ismert alapbetegség, valamint gyógyszerszedés esetén nem ajánlott.




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termékek: Vitaminok - Testépítő szerek
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Brutal Anadrol 90 caps" című hirdetést látja. (fent)