Betöltés...

Cardio Pack 30 pack

Ár: 8.990 Ft


BioTechUSA Cardio Pack 30 csomag leírása:
BioTechUSA Cardio Pack 30 csomag egy  Omega-3 zsírsavakat, fokhagyma kivonatot, rezveratrolt, L-karnitint, L-arginint, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrendkiegészítő tasakok.
Miért ajánljuk a Cardio Pack-ot?


Egyedi összetétel
Tasakonként 4-féle hatóanyag komplex, 17 aktív hatóanyaggal
8-féle vitaminnal
3-féle ásványi anyaggal
Folsav kalcium-L-metil foláttal
Adagonként 50 mcg (2000 NE) D-vitaminnal
Fokhagymakivonattal és rezveratrollal
omega-3 zsírsavakkal
L-karnitin-L-tartaráttal és L-argininnel
1 havi adag




Az erek és a szív egészséges működéséért*

Keringési rendszerünk magában foglalja többek között a szívünket - mely a keringés motorja -, valamint a testünket behálózó érrendszert. Megfelelő működésük fenntartása mindennapos érdekünk.
*A Cardio Pack tiamin (B1-vitamin) tartalma hozzájárul a szív megfelelő működéséhez, míg a termékben található C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához. Továbbá a termék összetevői közül a folát hozzájárul a normál vérképződéshez. A B12-vitamin és a vas pedig hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez. A hatóanyag lista azonban itt nem ér véget, ami jól mutatja a Cardio Pack komplexitását.
A Cardio Pack további összetevője még a 70% Omega 3 zsírsavakban gazdag halolajat tartalmazó lágyzselatin kapszula, amely EPA és DHA tartalma hozzájárul a szív megfelelő működéséhez**.
Érdemes még kiemelni a fokhagymát, ami nemcsak a konyhában hagyományos hozzávaló. A szagtalan fokhagymakivonat mellett, a termék természetes módon tartalmaz még kéntartalmú peptidvegyületeket, B- és C-vitamint, illetve flavonoidokat is.
A Cardio Pack másik növényi eredetű hatóanyaga az ártéri japánkeserűfű (Polygonum cuspidatum) gyökerének kivonatából származó rezveratrol, amit széleskörben használnak. Nem véletlenül. Számos étrendkiegészítő fontos összetevője, a vitaminkészítményektől egészen az edzés előtti formulákig.
Hogy a termék komplexitását fokozzuk, az aminosavak közül az L-arginint (a nitrogén-monoxid prekurzora), illetve az L-karnitint is becsempésztük az összetevők közé.
**A kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.



A cardio packban található vitaminok és ásványi anyagok további funkciói

IZMOK
A termékben található magnézium támogatja a normál izomműködést, míg a D-vitamin hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához.
ENERGIA
A termékben található C-, B6-, B12-vitamin, a folsav, a magnézium és a vas hozzájárul a kifáradás és a fáradtság csökkentéséhez. A  biotin, a B1-, B6-, a B12- és a C-vitamin részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
IMMUNRENDSZER
A termékben található folsav mellett az A-, D-, C-, B6- és B12-vitaminok, valamint a vas és a szelén is hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.



Kiknek ajánljuk a Cardio Pack-ot?


Fiatal felnőttkortól egészen az idősebb korosztályig, akiknek nemcsak a sport a szívügyük
Aktív életet élőknek, hobbiszinttől az élsportig
Azoknak, akik kiegyensúlyozott étrendjük mellé keresnek egy különleges étrend-kiegészítőt




Mit tartalmaz a Cardio Pac

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termékek: Vitaminok - Testépítő szerek
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Cardio Pack 30 pack" című hirdetést látja. (fent)