Betöltés...

GABA 70 caps

Ár: 3.790 Ft

Scitec Nutrition Gaba 70 kapszula leírás:
Scitec Nutrition Gaba 70 kapszula egy Gamma-amino-vajsav (GABA) egy aminosav származék és az egyik fő gátló neurotranszmitter a központi idegrendszerben. A GABA megtalálható bizonyos élelmiszerekben, mint például teafélék, a csíráztatott rizs, a szója vagy akár a paradicsom.1000 mg GABA a napi adagban
Adagolási javaslat
Fogyasszon 1x2 kapszulát naponta lefekvés előtt egy nagy pohár vízzel. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Figyelmeztetések
A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot!
Scitec Nutrition Gaba 70 kapszula összetevők:
Gamma-aminovajsav 76,4%, kapszulahéj [zselatin, fényezőanyag (sellak), színezék (vas-oxidok és vas-hidroxidok), savanyúságot szabályozó anyagok (ammónium-hidroxid, kálium-hidroxid)], tömegnövelő szer (cellulózgél), csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid). Tejet, tojást, glutént, szóját, földimogyorót, dióféléket, zellert, halat, rákféléket, puhatestűeket és kén-dioxidot tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termékek: Vitaminok - Testépítő szerek
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "GABA 70 caps" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések