Betöltés...

One a day 50+ for men 30 pack

Ár: 9.990 Ft


BioTechUSA One a day 50+ for men 30 csomag leírás
BioTechUSA One a day 50+ for men 30 pack. Többkomponensű étrend-kiegészítő tasakok vitaminokkal és ásványi anyagokkal, fűrészpálmával, tökmagolajjal, l-argininnel és maca kivonattal
Miért ajánljuk a One-A-Day 50+ For Men vitamincsomagot?


Komplex, válogatott összetétel férfiaknak
Cinkkel, ami hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához
Kalcium L-metilfoláttal
5-féle tabletta és kapszula tasakonként

12-féle vitamin, 9-féle ásványi anyag tartalmú multivitamin tablettával
600 mg tökmagolaj-kivonat tartalmú kapszulával
825 mg L-arginint tartalmazó kapszulával, ami a nitrogén-monoxid előanyaga
Maca kapszulával
Saw Palmetto tartalmú kapszulával


Laktózmentes
1 havi kiszerelés

KOMPLEX ÖSSZETÉTEL EGY FÉRFIAS CSOMAGBANA tapasztalat bölccsé tesz, de azt is tudnod kell, hogyha változásra vagy változtatásra van szükséged, akkor hol és mivel érdemes kezdened. Különböző életszakaszokban, különböző megoldásokra lehet szükséged a céljaid eléréséhez, mivel, többek között, a szervezeted vitamin- és ásványianyag-szükséglete is változik. Ezért alkottuk meg a One-A-Day 50+ For Men étrendkiegészítő csomagunkat, kifejezetten az 50 év feletti férfiak igényeihez szabva. Az életkor előrehaladtával változtatni nem könnyű, de sosem lehetetlen! Hozd vissza az életedbe az energikus mindennapokat, mozogj többet, étkezz kiegyensúlyozottan, válaszd a hozzád leginkább passzoló étrend-kiegészítőket és élvezd az egészséges életmód eredményeit!
 
FÓKUSZ, KITARTÁS ÉS FÉRFIASSÁGA termék cinktartalma hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához, míg a termékben található jód, a cink mellett, hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához is. A termék komplex összetételéből a C-vitamin, a niacin, a riboflavin, a B6-vitamin és a B12-vitamin hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
CSONTOK ÉS IZMOKA termék C-vitamin tartalma, a normál kollagénképződés támogatása révén, továbbá D-vitamin, valamint kalcium, cink, magnézium és mangán tartalma hozzájárul az egészséges, normál csontozat fenntartásához. A termékben található kalcium és a magnézium támogatja a normál izomműködést, míg a D-vitamin hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához.
IMMUNRENDSZERA termékben található C-vitamin mellett az A-, D-, B6- és B12-vitaminok, valamint a cink és a szelén is hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.
ANTIOXIDÁNS HATÁSA termékben lévő E- és C-vitamin, a riboflavin (B2-vitamin), a cink, a réz, a mangán és a szelén hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
SAW PALMETTO, VAGYIS A FŰRÉSZPÁLMASokféle néven ismerik, így a szabalpálma, de az amerikai törpepálma elnevezés is használatos. Kifejezetten népszerű a 40 év feletti férfiak körében.
HIDEGEN SAJTOLT TÖKMAGOLAJA BioTechUSA Pumpkin Seed Oil jó választás lehet azoknak, akik kedvelik az egyszerűen szedhető, kapszulás étrend-kiegészítőket, hiszen a termék 1 adagja (1 db lágyzselatin kapszula) 600 mg tökmagolajat tartalmaz. A kapszulában található tökmagolaj hidegen sajtolt tökmagból készül.
MACAA Maca Peruban őshonos, vadon termő, tápanyagokban gazdag, gumós növény. Nem véletlen, hogy a peruiak szuperélelmiszernek is nevezik, de a ginzenghez hasonló élettani hatásai miatt akár perui ginzengként is hallhatunk róla. Alkalmazása a régmúltra nyúlik vissza, az inka harcosok például rendszeresen fogyasztották egy-egy csata előtt. Nemcsak ilyen esetekben alkalmazták, hanem különböző ételek elkészítésekor is használták, szárított, őrölt formában.



Kinek, milyen célokhoz javasoljuk a One-A-Day 50+ For Men vitamincsomagot?


Kifejezetten felnőtt férfiak számára készült
Széles hatóanyagtartalma miatt aktív életmód mellé is ajánlott


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termékek: Vitaminok - Testépítő szerek
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "One a day 50+ for men 30 pack" című hirdetést látja. (fent)