Betöltés...

Multifunkciós fitness tábla, push-up fekvőtámasz keret, 25 beállítás

Ár: 5.990 Ft

Multifunkciós fitness tábla, push-up fekvőtámasz keret, 25 beállítás

Multifunkciós fitness tábla, push-up fekvőtámasz keret, 25 különböző beállítással, gumikötelekkel, összecsukható
Ez az edzőtábla a széleskörűen alkalmazható funkcióival akár 25 különböző fogantyú- és kötélbeállítással lehetővé teszi, hogy az edzés során izomzata számos részét megdolgoztassa.
A lehetséges támaszbeállítások 4 színe jelzi a leginkább érintett izomcsoportot: zöld a hát, kék a karok, sárga a tricepsz, és piros a mellkas számára.
A fekvőtámasz fogantyúk lehetővé teszik az összes felső izomzat edzését a fogantyúk szögének és helyzetének beállításával. A saját testsúlyt használó plank elősegíti a felső végtagok és a törzs izmainak formálását, a rugalmas gumiköteleknek köszönhetően pedig a fenékre és a lábakra fektetheti a hangsúlyt.
A különböző támaszbeállítások az egyes izomcsoportok edzéséhez lettek kifejlesztve, az innovatív rendszernek köszönhetően kalóriát éget és izmot épít. Maximalizálja az egyes testrészek általános erejét és állóképességét.
Tulajdonságok:
Multifunkciós edzőtábla25 különböző beállításIzomcsoportok szerinti színkódokÖsszecsukhatóAnyaga: újrahasznosított ABSAlkalmazási területek: mellkas, karok, hát, tricepsz, lábak, fenékA tábla méretei: 64,5×19,5×10 cmSúly: 1,15 kg
A csomag tartalma:
1 db edzőtábla2 db push-up fogantyú2 db fitnesz gumikötél8 db csúszásmentes gumitalp

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fittness eszközök
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Multifunkciós fitness tábla, push-up fekvőtámasz keret, 25 beállítás" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: