Betöltés...

Trizand edző szalag készlet 4 db

Ár: 7.890 Ft


KIVÁLÓ MINŐSÉG  - 4 db szalagból  álló készlet kiváló minőségű csúszásgátló latexből készült , ami kivételes szilárdságot és tartósságot garantál . A vastag anyag használatának köszönhetően megnövelt ellenállás a repedésekkel, kopásokkal és egyéb mechanikai sérülésekkel szemben , ezek a gumik ideálisak az intenzív edzéshez . Felépítésük biztosítja, hogy a gumik még rendszeres és igényes használat mellett is hosszú ideig tökéletes állapotban maradjanak. Mindegyik gumiszalag nagy kerülettel rendelkezik , így sokoldalú eszköz a különféle gyakorlatokhoz.      



VÁLTOZATOS - a készlet négy különböző színű és szélességű gumit tartalmaz , amelyek mindegyike más-más nehézségi foknak és terhelésnek felel meg . Ez lehetővé teszi a használók számára, hogy egyéni igényeikhez és céljaikhoz igazítsák az edzés intenzitását. Szürke gumi, 6 mm széles, 2-6 kg terhelést biztosít , így ideális könnyű nyújtó vagy rehabilitációs gyakorlatokhoz. Világoszöld gumi, 13 mm széles, 5-15 kg terhelést tesz lehetővé , ideális közepes erősségű edzésekhez. A 20 mm széles fekete gumi 10-30 kg terhelést biztosít , így haladók számára is alkalmas. A legnagyobb kihívást a 32 mm széles zöld gumi jelenti, amely 15-40 kg terhelést kínál , ideális intenzív erőnléti edzésekhez.            



UNIVERZÁLIS-  a szalagok univerzális kiegészítők , amelyek tökéletesek lehetnek a fizikai aktivitás különféle formáihoz . Erősítő gyakorlatokhoz, általános fejlesztéshez és izomfeszítéshez használhatók . A különböző ellenállási szinteknek köszönhetően a gumi lehetővé teszi az edzés intenzitásának fokozatos növelését , ami segíthet jobb eredmények elérésében és megakadályozhatja a stagnálást az edzés során. Függetlenül attól, hogy kezdő vagy haladó sportoló vagy, az ellenállási szalagok segítségével az igényeihez igazíthatja a gyakorlatokat.   



KÖNNYEN TISZTÁN TARTHATÓ–  a szalagok egyik legfontosabb előnye, hogy könnyen tisztán  tarthatók . Edzés után csak öblítse le a gumikat vízzel , és készen áll a következő használatra. Könnyű és kompakt méretének köszönhetően a hevederek könnyen tárolhatók és szállíthatók , így bárhol edzhet – otthon, az edzőteremben vagy a szabadban. A készlet tartalmaz egy gumi tárolására szolgáló táskát , amely tartós poliészterből készült, és egy puha, tartós EVA habból készült ajtókampót , amely lehetővé teszi a szalagok könnyű és biztonságos használatát bárhol. Ez a kiegészítő készlet ideális választás azoknak, akik értékelik a rendszeres edzés lehetőségét, a körülményektől függetlenül.      
TULAJDONSÁGOK:



szín: zöld/fekete/szürke
Anyaga: latex, poliészter, EVA, PP, POM
típus: teljesítménysáv
vastagság: 4mm
készlet súlya: 0,67 kg
súlya csomagban: 0,75 kg
MÉRETEK:



szürke: 0,6 x 106 cm
világoszöld: 1,2 x 106 cm
fekete: 2 x 100 cm
sötétzöld: 3,2 x 100 cm
ELLENÁLLÁSI ERŐ:



szürke: 2-6 kg
világoszöld: 5-15 kg
fekete: 10-30 kg
sötétzöld: 15-40 kg
TARTALOM:



4 edző szalag
1 ajtóra helyezhető pánt 
tok / táska




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fittness eszközök
 
Feladás dátuma: 2024.09.24
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Trizand edző szalag készlet 4 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: