Betöltés...

Balance Trainer egyensúly trainer 57 cm

Ár: 31.233 Ft

A Balance Trainer egyensúly tréner egy rendkívül sokoldalú fitnesz eszköz, amely instabil közeget teremt edzés közben, segítve az egyensúly, ügyesség és koordináció fejlesztését. Ideális platform állva, térdelve vagy fekve végzett gyakorlatokhoz, javítva a testtartást és a mozgás funkciókat. Részletes Leírás
Termék Tulajdonságai: Balance Trainer egyensúly trainer 57 cm

Téma: Egyensúly trainer / fitnesz gömb
Méretek: 57 x 57 x 23 cm
Maximális teherbírás: 100 kg
Tartozék: Pumpa
Jellemzők:

Instabil Közeg: A Balance Trainer speciális, instabil közeget hoz létre, amely segít az egyensúly és ügyesség fejlesztésében.
Sokoldalú Használat: Alkalmas különböző gyakorlatokhoz: joga, pilates, kardió, súlyzós edzések, nyújtás, rehabilitáció stb.
Testtartás Javítása: Segít a helyes testtartás elérésében és javítja a mozgás funkcióit, mint az összehangolás, egyensúly és neuromuszkuláris funkciók.
Sokféle Gyakorlat: Állva, térdelve vagy ráfekve végzett gyakorlatok elvégzésére is alkalmas.
Tartozék Pumpa: A csomag része egy pumpa, amely megkönnyíti az eszköz felfújását.
Előnyök:

Fejlődési Támogatás: Fejleszti az egyensúlyt, ügyességet és koordinációt, miközben javítja a testtartást és mozgás funkciókat.
Sokoldalú Edzés: Sokféle gyakorlat elvégzésére alkalmas, így széles körben használható különböző edzésformákban.
Egyszerű Használat: Az egyszerűen felfújható és használható Balance Trainer praktikus edzőeszköz.
Biztonsági Figyelmeztetés: Használat előtt ellenőrizze, hogy a padló és a Balance Trainer felső része tiszta és száraz legyen, hogy elkerülje a csúszást. Ne tegye ki magas hőmérsékletnek és közvetlen napfénynek!
Ajánlott Felhasználás: A Balance Trainer egyensúly tréner 57 cm ideális választás azok számára, akik fejleszteni szeretnék egyensúlyukat, ügyességüket és koordinációjukat. Alkalmas különböző edzésformákhoz, beleértve a jogát, pilatest, kardiót, súlyzós edzéseket és rehabilitációt. Tökéletes ajándék minden fitneszrajongó számára.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.22
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Balance Trainer egyensúly trainer 57 cm" című hirdetést látja. (fent)