Betöltés...

5 db-os Gumiszalag Szett – Rugalmas és Hatékony Edzés

Ár: 3.690 Ft

Ez az 5 db-os gumiszalag szett tökéletes választás mind kezdők, mind haladók számára. A különböző ellenállású gumiszalagok széleskörű felhasználási lehetőségeket biztosítanak az erősítés, a nyújtás és a rehabilitáció terén. Az eszközök könnyen hordozhatók, így ideálisak otthoni és edzőtermi használatra is. Részletes Leírás
Termék Tulajdonságai: 5 db-os Gumiszalag Szett

Kivitel és Méretek:

Anyag: Tartós és rugalmas gumi, amely hosszú élettartamot biztosít
Ellenállási Szintek: Az 5 különböző ellenállású szalag (pl. nagyon könnyű, könnyű, közepes, erős, és nagyon erős) lehetővé teszi az egyéni igényeknek megfelelő edzést.
Színek: A szalagok különböző színekkel vannak ellátva, hogy könnyen felismerhetők legyenek az ellenállási szintek szerint.
Egyedi Jellemzők:

Sokoldalú Használat: Ideális a teljes test edzésére, beleértve a karok, lábak, hát, mellkas és hasizmok erősítését.
Nyújtás és Rehabilitáció: Kiválóan alkalmas a nyújtási gyakorlatokhoz és a rehabilitációhoz, segítve az izmok és ízületek regenerálódását.
Könnyen Hordozható: Kompakt méretének és könnyű súlyának köszönhetően bárhová magával viheti, így akár otthon, az edzőteremben vagy utazás közben is használhatja.
Előnyök:

Rugalmas Edzési Lehetőségek: A többféle ellenállású szalag széles körű felhasználási lehetőséget kínál, a kezdőktől a haladókig.
Könnyű Használat: Az egyszerű és könnyen kezelhető szalagok lehetővé teszik a hatékony edzést bármilyen edzettségi szinten.
Tartós és Hosszú Élettartam: A kiváló minőségű anyagok garantálják a hosszú távú használatot anélkül, hogy a szalagok gyorsan elvesztenék rugalmasságukat.
Ajánlott Felhasználás: Az 5 db-os gumiszalag szett ideális választás mindazok számára, akik szeretnék erősíteni izmaikat, javítani flexibilitásukat, vagy rehabilitációs gyakorlatokat végezni. Tökéletes otthoni edzésekhez, edzőtermi használathoz, illetve utazás közbeni fitnesz programokhoz.

Garantáltan hatékony és rugalmas megoldást nyújt minden edzési cél eléréséhez!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fittness eszközök
 
Feladás dátuma: 2024.08.22
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "5 db-os Gumiszalag Szett – Rugalmas és Hatékony Edzés" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: