Betöltés...

Shinrin-Yoku illóolaj 15ml - doTERRA

Ár: 21.890 Ft

Erdőfürdőzés keverék
Lassítson le, összpontosítson, és kerüljön érzelmi összhangba önmagával a Shinrin-Yoku segítségével. Ezt a nyugtató erdei energiák inspirálta keveréket azzal a szándékkal alkottuk meg, hogy minden egyes felemelő cseppjén keresztül a természet szépségével segítsünk felfrissíteni az érzékeit. Habár a természettel való pihentető összekapcsolódás egy időtlen módszer, a shinrin-joku az 1980-as évekbeli Japánban született meg a technológiától való elszakadás egy módjaként, az erdei környezetben való kikapcsolódásért. Keverékünk olyan CPTG™ (Tanúsított, tiszta, letesztelt minőségű) esszenciális olajokat ötvöz magában, amelyek bőségesen tartalmaznak a buja erdei miliőben is jelenlévő, revitalizáló fitoncidokat és terpéneket. Ezek a vegyületek védik a fákat, és még sok egyéb összetevőt is tartalmaznak, úgymint limonént, alfa-pinént és béta-pinént, amelyek nyugtató és kiegyensúlyozó tulajdonságaikról ismertek. Akár kikapcsolódásra vágyik egy hosszú nap végén, akár csak a természet esszenciáját szeretné magába szívni, Shinrin-Yoku Erdőfürdőzés keverékünk gondoskodik a tökéletes élményről.

Mit tartalmaz a csomag?

Citrom

A dōTERRA egyik legközkedveltebb esszenciális olajának, a citromnak számos jótékony hatása és használati módja létezik. Gyakran alkalmazzák a gasztronómiában is, különböző desszertek és főételek ízeinek a kihangsúlyozásához. A citrom esszenciális olaj aromája felemel és energizál.

Pacsuli

Könnyen felismerhető, jellegzetesen gazdag, pézsmás és édes illata miatt a pacsulit az illatszergyártásban, valamint a mosószerekhez és légfrissítőkhöz hasonló, illatosított termékek előállításához is széles körben alkalmazzák. A pacsuli esszenciális olaj számos módon képes kedvező hatást gyakorolni a bőrre. Segít megtisztítani és megnyugtatni a bőrt. A pacsuli aromája ezenkívül segít a kedélyeket is megnyugtatni.

Magnolia Touch

A magnólia különböző fajai elszórtan Dél-Ázsiában, a csendes-óceáni térségben és Észak-Amerikában is megtalálhatóak, így elmondható, hogy egy kifejezetten nagy utat bejárt növényfajról van szó. A magnólia virágait a hagyományos kínai gyógymódok már régóta alkalmazzák a test egyensúlyának megteremtéséhez. A magnóliából készülő esszenciális olaj gyümölcsös és virágos aromájú, és kellemes, nyugodt közérzetet képes teremteni. A frakcionált kókuszolajjal elegyített Magnolia Touch hidratálja és nyugtatja a bőrt. Építse be napi rutinjába, hogy bőre mindig tiszta és hidratált legyen.

Szibériai fenyő

Rendkívül nyugtató hatással lehet a bőrre, ezért ideális esszenciális olaj egy kellemes masszázshoz. Hozzájárul a könnyed légzéshez, miközben nyugtatja a kedélyeket és kiegyensúlyozó hatást is biztosít.

Teljes összetevőlista

Citrus limon (citrom) héjából kivont olaj, Pogostemon cablin olaj, Michelia alba leveléből kivont olaj, Abies sibirica olaja, Elettaria cardamomum magjából kivont olaj, Cupressus sempervirens ágából/leveléből kivont olaj, Chamaecyparis obtusa törzséből kivont olaj, Lavandula hybrida olaja, Citrus paradisi (grépfrút) héjából kivont olaj, Cupressus lusitanica ágából/leveléből kivont olaj, Pelargonium graveolens olaja, Citrus limon (citrom) ágából/leveléből kivont olaj, linalol*, limonén*, citrál*.

*Természetesen előforduló összetevők

Használati módok

Alkalmazza, hogy segítsen a tiszta és üde légkör megteremtésében

A Shinrin-Yokuval ideális környezetet teremthet meditációhoz, naplóíráshoz vagy egyéb kreatív pillanatokhoz

Vigye fel külsőleg hordozóolajjal, és egy virágos, citrusos, fás személyes illatot kap

Használati utasítás

Masszázshoz keverjen össze belőle 5 cseppet 10 ml hordozóolajjal. Fürdőhöz keverjen össze belőle 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal. Illatszerként keverjen össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal. Csak külsőleges használatra.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel, arccal és érzékeny területekkel való érintkezést. A termék felvitelét követő legalább 12 órán át kerülje a napfényt valamint UV-sugárzást.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.08.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Shinrin-Yoku illóolaj 15ml - doTERRA" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: