Betöltés...

Spyno kijelzős professzionális spinning kerékpár

Ár: 59.990 Ft

Spyno kijelzős professzionális spinning kerékpár Ultra-csendes Spinning kerékpár
A spinning bicikli nem egyszerű szobabicikli, mert az előbbin sokkal könnyebben felállhatunk és belevethetjük az edzésbe az összes izomcsoportunkat. A spinning napjaink egyik legkiválóbb kardió edzése, amellyel egyszerre fejleszthetjük állóképességünket és formálhatjuk testünket. A spinning kerékpár előnye, hogy kevésbé terheli az ízületeket egyéb kardió mozgásformákkal pl. a futással szemben. Spinning bicikli otthonra is kapható, nem csak edzőteremben végezheted az edzést. Intenzitástól, valamint edzési időtől függően, akár 700-800 kalóriát is égethetsz alkalmanként.
A lendkerék ellenállását egyszerűen, egy manuálisan szabályozható csavar segítségével állíthatod. A pedálok pántokkal vannak ellátva, ezáltal biztonságosabban használható.
manuálisan állítható ellenállásállítható ülés és kormány magasságH * Sz * M: 85 * 45 * 110 cmstabil talpakA kijelző tartozék!
Fontos! Spinning biciklinket kezdőknek, alacsonyabb intenzitású edzéshez, kizárólag otthoni használatra ajánljuk! Minden edzés előtt ellenőrizd és húzd meg a csavarokat! Az összeszerelés és a használat előtt alaposan nézd át a használati útmutatót!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fittness eszközök
 
Feladás dátuma: 2024.07.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Spyno kijelzős professzionális spinning kerékpár" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: