Betöltés...

Akupresszúrás szőnyeg masszázs golyókkal

Ár: 11.990 Ft


NAGY KÉSZLET  – készletünk tartalmaz egy nagy szőnyeget 115 x 45 x 2 cm, egy nagy és vastag akupresszúrás párnát 30 x 30 x 11 cm, 2 golyót masszázstüskékkel és egy praktikus hordtáskát . A Trizand készlet azt jelenti, hogy nem kell további masszázseszközöket keresnie, mindent megtalál, amire szüksége van !       



KÜLÖNLEGES KIALAKÍTÁS – a tüskék HIPS  anyagokból készültek . Egyszerű forma jellemzi őket. Élesek, de viszonylag finom hegyűek, csak azért, hogy biztonságosak legyenek a bőr számára . Egy rozettán 27 tövis található, a szőnyegen és a párnán összesen 13 743 nyomási pont található . A tüskék nyomása javíthatja a vérkeringést az egész testben és fokozhatja a nyirokáramlást . Ezért használat után ne aggódjon a bőrpír és a gödröcskék miatt, mert ez a szervezet természetes reakciója.   



ÉLVEZZE AZ AKUPRESSZÚRA ELŐNYEIT! - ennek köszönhetően: csökkentheti a hát-, nyak-, váll-, csípő- és ízületi fájdalmakat; javíthatja a keringést és az emésztést; növeli az energiaszintjét; ellazulhat; ellazíthatja izmait és ízületeit; csökkentheti az izomfeszültséget; minimálisra csökkentheti a fejfájást; csökkentheti a vérnyomást; növelheti az endorfin szintjét és a pozitív hozzáállást; növelheti az oxigénbevitelt; javíthatja az alvást és enyhítheti az álmatlanságot.



HORDOZHATÓ  – a készletet feltekerheti és egy táskába csomagolhatja kényelmes húzózsinórral és tartós pánttal . Ezzel a megoldással bárhová magával viheti. Tökéletes megoldás például edzőterembe járáshoz.
TULAJDONSÁGOK:



szín: fekete és arany
anyag: pamut, len, HIPS, ABS szivacs, 210D oxford szövet, PP
tüskék száma a rozettán: 27
rozetták száma a szőnyegen: 414
nyomópontok száma a szőnyegen: 11178
a párnán lévő rozetták száma: 95
nyomási pontok száma a párnán: 2565
tüskék száma a labdán: 122
szőnyeg méretei: 115 x 40 x 2 cm
párna méretei: 30 x 30 x 11 cm
golyó átmérője: 6,5 cm
készlet súlya: 1,2 kg
súlya csomagban: 1,5 kg
A CSOMAG TARTALMA:



szőnyeg
párna
2 golyó
tok




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fittness eszközök
 
Feladás dátuma: 2024.07.22
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Akupresszúrás szőnyeg masszázs golyókkal" című hirdetést látja. (fent)