Betöltés...

Natur Tanya® ESI Aloe Fresh® Sensitive FOGKRÉM – Fluoridmentes fogkrémgél, parabén, SLS, SLES, titán-dioxid és mesterséges színezék nélkül, érzékeny fogakra és fogínyre

Ár: 1.758 Ft

MINDENNAPOS HASZNÁLATRA ÉRZÉKENY FOGAKRA ÉS FOGÍNYRE. NYUGTATÓ ÉS ÉRÖSSZEHÚZÓ ÖSSZETEVŐI TÁMOGATJÁK A VÉRZŐ ÉS FÁJÓ FOGÍNY EGÉSZSÉGÉNEK VISSZAÁLLÍTÁSÁT. FOLYAMATOS HASZNÁLATA MEGERŐSÍTI A FOGÍNYT, CSÖKKENTI A FÁJDALOMÉRZETET ÉS A VÉRVESZTESÉGET. SŰRŰ ÉS KRÉMES ÁLLAGÚ, ERŐTELJES MENTA ÍZŰ, KÉSLELTETETT RETARD HATÁSA RÉTEGET KÉPEZ A FOGÍNYEN ÉS A FOGAKON, AMI LEGALÁBB 5 ÓRÁN ÁT HAT FOGSZUVASODÁS ÉS FOGKŐ ELLEN!SZENZITÍV FOGKRÉMGÉL - ÉRZÉKENY FOGAKRA ÉS FOGÍNYRETERMÉSZETES ÖSSZETEVŐKKEL 5 ÓRÁS RETARD HATÁSSALFLUORID, SLS, SLES, TITÁN-DIOXID, PARABÉN ÉS MESTERSÉGES SZÍNEZÉK NÉLKÜLINTENZÍV MENTA ÍZŰ SŰRŰ FOGKRÉMMIKROBAKTEROLÓGIALAG, TOLERÁLHATÓSÁGILAG IS TESZTELTVÉDELMET NYÚJT A KÖVETKEZŐK ELLEN:plakkrossz lehelethiperszenzitivitáselszíneződésfogkőfogszuvasodásTELJESEN TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK A SENSITIVE FOGKRÉMBENA természetes hatóanyagok és kivonatok, teljes körű, mindennapos kezelést biztosítanak a fogaknak, fogínynek és a szájüregnek, valamint természetes védelmet nyújtanak fogszuvasodás, fogkő és rossz lehelet ellen.Tisztít, csökkenti a plakkot és a fogkövet, megelőzi a fogszuvasodást, tartósan frissíti a leheletet, segít megtartani a fogak természetes színét.XILITTEL FORMULÁZVAA xilit olyan természetes édesítőszer, mely nem okoz fogszuvasodást, mivel nem fermentálják a baktériumok a szájüregben, ezért nem képződnek olyan savak, melyek károsítják a fogzománcot.FLUORID, SLS, SLES, TITÁN-DIOXID, PARABÉN ÉS MESTERSÉGES SZÍNEZÉK NÉLKÜLI FOGKRÉMAz Aloe Fresh® Sensitive fogkrém nélkülözi az olyan fogínygyulladást okozó agresszív anyagokat, mint a nátrium-lauril-szulfát melyek különösen jól felszívódik a finom szájüreg-nyálkahártyán, irritálva a felületet. Nem tartalmaz saccharint, mely a fogkrémekben mesterséges édesítőszerként használatos összetevő. A szenzitív fogrém alapját az Aloe Vera friss, tiszta leve szolgáltatja, amihez számos növényi összetevőt adtak, mint; mezei menta levél illóolaj, aloe barbadensis levél, nyírfa kivonat, közönséges bojtorján kivonat, krameria triandra (rhatany) kivonat, vérontófű kivonat, menthol, keserű narancs kivonat, ausztráliai teafa levél illóolaj, kovasav, karboximetil-kitozán, xantángumi és xilit.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Vitaminok - Testépítő szerek
 
Feladás dátuma: 2024.07.18
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Natur Tanya® ESI Aloe Fresh® Sensitive FOGKRÉM – Fluoridmentes fogkrémgél, parabén, SLS, SLES, titán-dioxid és mesterséges színezék nélkül, érzékeny fogakra és fogínyre" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: