Betöltés...

Overmont TPE Jógaszőnyeg, 8 mm Vastagságú, Csúszásmentes - 183 x 61 cm, Lila

Ár: 9.690 Ft

Az Overmont 8 mm vastagságú, lila színű TPE jógaszőnyeg, mely 183 x 61 cm méretű, ideális jóga, pilates és egyéb fitnesz gyakorlatokhoz. A csomag tartalmaz egy hordozószíjat is, így könnyen szállítható.

Az Overmont TPE jógaszőnyeg kiváló minőségű termoplasztikus elasztomerből készült, ami garantálja a bőrbarát, szagtalan és nem mérgező felhasználói élményt. A 8 mm vastagságú szőnyeg kiváló párnázottságot biztosít, így óvja az ízületeket és a gerincet az edzések során.



Anyag és Tartósság: A TPE anyag kiváló csúszásmentességet és hosszú élettartamot biztosít.

Biztonság és Stabilitás: Kettős oldalú csúszásmentes kialakítása jobb tapadást és stabilitást nyújt, csökkentve a sérülés kockázatát.

Kényelem és Méretek: 183 cm hosszú és 61 cm széles, elegendő teret biztosítva a különböző gyakorlatokhoz. Az 8 mm vastagság pedig extra kényelmet nyújt.

Hordozhatóság: A szőnyeg könnyebb a hagyományos jógaszőnyegeknél, és egy hordozószíjjal is rendelkezik, ami megkönnyíti a szállítását.

Tisztítás: Kézzel mosható, egyszerű karbantartást biztosítva.



Az Overmont TPE jógaszőnyeg tökéletes választás mindazok számára, akik egy magas minőségű, környezetbarát és kényelmes edzési felületet keresnek otthonra vagy edzőterembe. Az innovatív dizájn és a felhasználóbarát jellemzők révén ez a szőnyeg hozzájárul a jóga és a fitnesz gyakorlatok hatékonyabb és biztonságosabb végzéséhez.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Overmont TPE Jógaszőnyeg, 8 mm Vastagságú, Csúszásmentes - 183 x 61 cm, Lila" című hirdetést látja. (fent)