Betöltés...

TESMED Max 7.8 POWER Multifunkciós Izomstimulátor

Ár: 36.490 Ft

TESMED Max 7.8 POWER izomstimulátor, 125 kezelési lehetőséggel az izomtonizálástól az izomerősítésig és a cellulitisz kezelésig. A készülék 8 öntapadós elektródát tartalmaz, újratölthető akkumulátorral felszerelve. Ideális választás sportolóknak és azoknak, akik javítani kívánják izomtónusukat.

A TESMED Max 7.8 POWER egy komplex izomstimulátor, amely 125 különböző kezelést kínál, mint például izomtonizálás, izomerősítés, cellulitisz kezelése, valamint különféle wellness masszázsok. A készülék négycsatornás kivitelben érkezik, 99 előre beállított és 20 személyre szabható programmal, melyek lehetővé teszik a kezelések személyre szabását.



Technológia: Az eszköz magas minőségű, tartós anyagokból készült, és jól ellenáll a külső hatásoknak.

Kényelem: Az öntapadós elektródák egyszerű használatot és kényelmes alkalmazást biztosítanak. A készülék ergonomikus kialakítása elősegíti a hosszú távú használatot is.

Biztonság: A készülék biztonságos használata érdekében részletes használati útmutatót mellékelünk, amely tartalmazza az elektródák helyes elhelyezését és a kezelések leírását.

Alkalmazás: Ideális választás mind otthoni, mind edzőtermi használatra, valamint sportolóknak, akik a fizikai kondíciójukat szeretnék javítani.



A TESMED Max 7.8 POWER izomstimulátor egy kiváló eszköz az egészségtudatos felhasználók számára, akik a fizikai aktivitás mellett fontosnak tartják az izomlazítást és a regenerálódást is. Az innovatív technológia és a sokoldalú kezelési lehetőségek révén a készülék minden felhasználó igényét kielégíti.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "TESMED Max 7.8 POWER Multifunkciós Izomstimulátor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: