Betöltés...

egyenes súlyzórúd 120 cm enero fit fi28

Ár: 11.100 Ft

Fejleszd a felső izomcsoportokat és élvezd az új alakodat! Az ENERO FIT egyenes súlyzóval fantasztikus eredményeket érhetsz el biztonságosan és kényelmesen.

A szabad súlyokkal végzett edzés folyamatosan a legjobb eredményeket hozza. A súlyzóval és súlyokkal végzett gyakorlatokat állva, ülve vagy fekve is végezheted egyenes vagy ferde padon. Az EGYENES SÚLYZÓ szinte kötelező eleme a felszerelésnek. A súlyzó otthoni edzőtermekhez készült; erőnléti, rehabilitációs és általános fejlesztő gyakorlatokhoz. Hozd létre velünk az otthoni edzőtermedet!

BIZTONSÁGOS ÉS KÉNYELMES
Csúszásmentes fogórész (Barázdált) speciális keresztirányú bevágásokkal növeli a biztonságot és a kényelmet. A fogás biztos és kényelmes, a súlyzó kicsúszásának kockázata minimális. Menetes rögzítők pontosan rögzítik a tárcsákat a helyükön az edzés teljes ideje alatt. Ennek köszönhetően a súly egyenletesen oszlik el, és az edzés hatékonyabb. Menetes végek lehetővé teszik a súlyzó gyors és stabil elhelyezését az állványon.

TARTÓS
A súlyzót kiváló minőségű anyagokból, edzett acélból készítették. A krómozott felület védi a súlyzót a mechanikai sérülésektől. A rögzítők megakadályozzák a tárcsák kopását és karcolódását. Nagy MAXIMÁLIS TERHELÉS biztosítja, hogy a súlyzó évekig szolgáljon, megőrizve kiváló megjelenését. Érd el az álomalakodat és emeld a lécet az ENERO FIT-tel!

Paraméterek:
• Menet átmérője: 28 mm
• Méretek: teljes hossz 120 cm / fogórész 78 cm / csúszásmentes rész 20 cm / menet 20 cm
• Rögzítő hossza: 2 cm
• Súly: 5,8 kg (súlyzó, rögzítők)
• Maximális terhelés: 150 kg
• A súlyzó munkarésze: menetes
• A súlyzó fogórésze: barázdált
• Anyagok: edzett, krómozott acél
• A készlet tartalma: súlyzó, 2 menetes rögzítő
• Márka: ENERO FIT

ENERO FIT egy olyan márka, amely fitnesz kiegészítőkre és otthoni edzőtermi felszerelésekre specializálódott. Többéves tapasztalat és kiváló vélemények garantálják a vásárlói elégedettséget.

Figyelem: a logóváltási folyamat miatt a kapott terméken az aktuális vagy a korábbi grafika szerepelhet, ami nem befolyásolja a termék minőségét.

Fontos: a bemutatott színeket tájékoztató jellegűnek kell tekinteni, mivel eltérhetnek a valóságtól a különböző monitorbeállítások és a képfeldolgozási folyamat miatt.

Fontos: a termék a szállítástól függően kissé eltérhet megjelenésében és méretében, miközben minden használati funkcióját megőrzi.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Súlyzó
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "egyenes súlyzórúd 120 cm enero fit fi28" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: