Betöltés...

UMAY sétapad, gyaloglópad LED kijelzővel, alkalmazással

Ár: 88.990 Ft

UMAY sétapad, gyaloglópad LED kijelzővel, alkalmazással és távirányítóval

A UMAY sétapad,gyaloglópad az otthoni fitnesz kiváló eszköze, amely értékét tekintve ideális modell otthoni edzésekhez. A 6 km/h-ig állítható sebesség megfelel az edzési igényeknek. Ennek a sétapadnak köszönhetően könnyedén edzhet otthon, anélkül hogy edzőterembe kellene mennie.
Helytakarékos és praktikus: A sétapad karfák nélkül van kialakítva, így könnyen betolható az íróasztal alá, és dolgozhat közben. Kompakt tervezésének köszönhetően rengeteg helyet takaríthat meg. Emellett 2 görgőjének köszönhetően bármelyik szobába könnyedén áthelyezheti.
Nagy LED kijelző: Ez a futópad LED kijelzővel van ellátva, amely megjeleníti az edzési adatokat, mint például az időt, a sebességet, a megtett távolságot és elégetett kalóriákat. Ennek a kijelzőnek köszönhetően az edzés alatt időben láthatja az eredményeit, és szükség esetén módosíthatja a tervet.
Maximum biztonság és kényelem: A futópad minőségi futófelülete széles (1050 x 390 mm) és csúszásmentes, ami megakadályozza a csúszást futás közben, és maximális biztonságot biztosít a felhasználók számára. Az erős motor alig zajosan működik, csendes környezetet teremtve.
Átgondolt tervezés: A távirányítóval könnyedén állítható a futópad sebessége és edzési programja, ami nagyon kényelmes. Egy applikáció (Spax) segít specifikus edzéstervet készíteni, hogy elérhesse céljait.
Részletes specifikáció:

Motor teljesítménye: 1,5 LE
Sebesség: Állítható 1-6 km/h
Kijelző típusa: LCD
Programok száma: 12
Maximális terhelhetőség: 90 Kilogramm
Méretek: 304.8 x 60.96 x 15.24 cm
Súly: 25 Kilogramm
Anyag: Ötvözött acél
Színe: Fekete
Funkciók: Összecsukható, távirányítóval vezérelhető
Tápegység: Hálózati áram

Erős és csendes motor: 1,5 LE teljesítményű motor, amely csendes és kényelmes edzésélményt kínál.
Könnyen összecsukható és szállítható: A sétapad két összecsukható,kerékkel van ellátva, amelyek könnyen összecsukhatóak edzés után, és függőlegesen elhelyezhetőek a falon vagy kanapén, ágyon vagy más helyeken.
Rugózás: Jó rugalmassággal és professzionális dinamikus egyensúllyal rendelkezik, ami hatékonyan védi a térdet és bokát a sérülésektől, és biztosítja a sima futóélményt.
LED és többfunkciós kijelző: Az elektromos futópadnak 12 programja van, és LED kijelzőjén megtekintheti az összes adatot, például az eltelt időt, a sebességet, a megtett távolságot, elégetett kalóriákat és az edzéstervét, hogy hatékonyabbá tegye az edzést.
Távirányító és Spax alkalmazás: A sétapad távirányítójával könnyen kezelheti és hordozhatja. Emellett használhatja a Spax alkalmazást az eszköz vezérlésére vagy sportpályát találhat edzéshez.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fittness eszközök
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "UMAY sétapad, gyaloglópad LED kijelzővel, alkalmazással" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: