Betöltés...

Fogvédő fogcsikorgatás ellen

Ár: 690 Ft




FOGVÉDŐ BRUXIZMUS MEGELŐZÉSÉRE



    könnyen alkalmazkodik a fogívekhez
    a fogcsikorgatás és csikorgatás tüneteinek enyhítésére szolgál
    a bruxizmus hatása többek között: zománc kopása, vérzés fogmosáskor, fájdalom a temporomandibularis ízületben és izmokban, állkapocsfájdalom stb.


LEÍRÁS:



    méretek (szélesség / hossz): 6,5x7cm
    súlya: ~ 0,01 kg


A bruxizmus olyan betegség (szokás), amely akaratlan és ellenőrizetlen fogcsikorgatásból és fogcsikorgatásból áll (leggyakrabban alvás közben). Fő oka a stressz és az izomfeszülés.


A relaxációs sín a fogcsikorgatás és csikorgatás tüneteinek enyhítésére szolgál. Ilyenkor az ember akár tízszer erősebben összeszorítja az állkapcsát, mint például evés közben.



A sín előkészítése:


Forralt vizet kell üvegedénybe önteni, amikor a víz lehűl kb. 70 ° C-on, a fogvédőt 20-30 másodpercre a tartályba kell helyezni. Amikor a fogvédő függőleges falai kissé eltérnek a vízszintestől, a sínt harapva kell a fogsorra helyezni. 1-2 perc elteltével húzza ki a szájából, és tegye 2-3 percig hideg vízbe. A sín használatra kész (ha a sín túl nagy, akkor vágható).



Kedves vásárlók!


Megbízható Eladóként szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a termékre a csomagolás felbontása után, higiéniai és egészségvédelmi okokból nem vonatkozik a szerződéstől való elállás lehetősége. Szeretnénk azonban, ha vásárlás előtt teljes körű ismeretekkel rendelkezne erről a témáról.





Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fittness eszközök
 
Feladás dátuma: 2024.05.17
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Fogvédő fogcsikorgatás ellen" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: