Betöltés...

Fitnesz gumiszalag szett otthoni gyakorlatokhoz 5db különböző erősségű

Ár: 2.290 Ft

Fitnesz gumiszalag szett otthoni gyakorlatokhoz, 5 db különböző erősségű latex szalaggal - MS-839
Fitnesz gumiszalag szett, otthoni gyakorlatokhoz, 5 db különböző erősségű latex szalaggal.
Bemelegítés, erősítés - a gumiszalagos edzések az egész test izmait aktiválják, felszínen és mélyen egyaránt. Edzés előtt bemelegíthetjük vele az izmokat majd kezdjük el az edzést. Az eredmények ugyanolyan hatékonyak mint a súlyzós edzések által, viszont mérsékli a balesetek kockázatát.
5 ellenállási fokozat - minél magasabb az ellenállási szint - minél vastagabb a gumi, és minél többet nyújt, annál jobban befolyásolják a gyakorlatok az izmok fejlődését és növekedését. Az edzés során testünk megerősödik, és javul az ízületi mozgás is.magas hatásfok - A rendszeres edzés segít fenntartani a test állapotát, csökkenti a zsír mennyiségét. Javítják a rugalmasságot, növelik a mozgásteret és karcsúbbá teszik a testet. Pozitív hatással vannak a légzőrendszerre és növelik az állóképességet is; javítja a csontsűrűséget, ezért fontosak a csontritkulás elleni küzdelemben.kompakt méret - a szetthez praktikus tárolózsák tartozik, így biztonságosan tárolhatjuk és magunkkal vihetjük a szalagokat pl. edzéshez, szabadban vagy utazáshoz - kevés helyet foglalnak el.Termékspecifikáció:

anyaga: latex
gumiméretek (hossz / szélesség):31/ 5cm
a készlet súlya: 120g

Gumiszalagok vastagsága színenként:

fekete: 1,1 mm
piros: 0,9 mm
sárga: 0,7 mm
kék: 0,5 mm
zöld: 0,35 mm

Gumiszalagok ellenállása színenként:

fekete: 18
piros: 13
sárga: 9
kék: 4
zöld: 2


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fittness eszközök
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Fitnesz gumiszalag szett otthoni gyakorlatokhoz 5db különböző erősségű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: