Betöltés...

Erősítő fitnesz szalag szett, edzéshez - gumiszalag /5 féle erősséggel

Ár: 2.199 Ft

Erősítő fitnesz szalag szett, edzéshez - gumiszalag / 5 féle erősséggel (LT-005)
Olyan gumiszalagot keresel, amellyel még intenzívebbé teheted fitnesz/aerobic edzéseidet? Esetleg rehabilitációs célból keresel gumiszalagot tornázáshoz?
Ezek a latexből készült gumiszalagok nem csak az erősítő edzések kiváló kiegészítő elemei, hanem a gyógytornászok rehabilitációs mozgásformáiban is nagy szerepet játszanak.
A gumiszalagok a gyakorlatokat sokoldalúvá teszik, korlátlan variálhatósága fokozza az izomerőt, és javítja az állóképességet. Azoknak különösen ajánlott, akik ülő munkát végeznek, mivel rendkívül jól lehet velük erősíteni a hát izmait is.
A gumiszalagokkal növelheted a gyakorlatok hatékonyságát, használata ízületkímélő és a sérülések lehetőségét is csökkenti.
A csomagban 5 különböző ellenállású gumikötelet találsz: zöld, kék, citromsárga, piros és fekete.
Ezeket a gumiszalagokat bárhová magaddal viheted, mivel kis helyet foglalnak, legyen az a konditerem, szabadtéri edzésekre, vagy utazásokra is.
Főbb jellemzők:
Latex szalagGumiszalag fitnesz/aerobic edzéshezGumiszalag rehabilitációs mozgáshoz5 féle ellenállásA csomag tartalma 5 db gumikötél - zöld, kék, citromsárga, piros, feketeMéretük: 5 x 30 cm











Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fittness eszközök
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Erősítő fitnesz szalag szett, edzéshez - gumiszalag /5 féle erősséggel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: