Betöltés...

Robiflex elliptikus ellipszis tréner

Ár: 37.990 Ft

Robiflex elliptikus ellipszis tréner
Robiflex Elliptikus tréner, mellyel ideális fitnesztermévé válik otthonának. Csupán egyetlen szerkezet segítségével edzheti az izmokat a karokon, lábakon, csípőn, combokon, háton és vállakon is. Rendszeres edzéssel növelheti kitartását, erejét és koordinációs képességét. Ezenkívül erősíti a kardiovaszkuláris rendszert, rengeteg kalóriát égethet el és stimulálhatja a zsírégetést. Az ergometer ezért ideális testformázásra és segít a fogyásban is. Spórolja meg a drága fitneszbérletet és edzen odahaza amikor csak szeretne.
Kerékpározzon kényelmesen és jó felszereltséggelA Robiflex Elliptikus tréner kisszögű lánccal rendelkezik, mely bármikor állítható.
A kormányrúd lehet rugalmas vagy szilárdan rögzített. Eldöntheti tehát, hogy csupán a pedálokat vagy azokat és a kormányt is mozgatni szeretné. A kormány markolatát habszivacs fedi. A pedálok csúszásmentes felülete biztosítja, hogy lába ne csússzon el. Mindemellett pedig az ülés magasságra is állítható, így biztosítva a tökéletes kényelmet.
Könnyen használható LCD kivetítőA Crosstrainer 2 az 1-ben felhasználóbarát számítógéppel van ellátva. A könnyen olvasható LCD kijelzőn minden lényeges információt figyelemmel követhet, mint például az edzés hossza, gyorsaság, letekert távolság, elégetett kalóriák száma.Termékleírás:
crosstrainer és rotoped egybenFitnesz eszköz a felsőtest és az alsótest edzéséreErősíti a kardiovaszkuláris rendszertNöveli az erőt, kitartást és az ellenálló képességetKönnyen használható számítógép LCD kijelzővelCsúszásgátló összegAz edzési ellenállás szabadon választhatóA kormányrúd lehet rugalmas vagy szilárdan rögzítettA markolatot habszivacs fediÁllítható magasságú ülésEgyszerű szerelés és tisztítás
Műszaki paraméterek:
Anyaga: fém, műanyagSzíne: fekete, ezüstMaximális teherbírás: 100 kgTömege: nagyjából 30 kgTápegység: 1 x AA elem (nem része a csomagolásnak)A kijelzőn megjelenik: idő, gyorsaság, távolság, elégetett kalóriák száma
Méretek (cm):
Alapterület: 85 × 50Magasság: 136 és 157 (a kormánynál)Belső/kerék: 34 × 14.5
A csomagolás tartalma:
1 × crosstrainer1 × használati útmutató

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fittness eszközök
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Robiflex elliptikus ellipszis tréner" című hirdetést látja. (fent)