Betöltés...

Spinning kerékpár PRO

Ár: 71.990 Ft

Spinning kerékpár PRO
A spinning bicikli nem egyszerű szobabicikli, mert az előbbin sokkal könnyebben felállhatunk és belevethetjük az edzésbe az összes izomcsoportunkat. A spinning napjaink egyik legkiválóbb kardió edzése, amellyel egyszerre fejleszthetjük állóképességünket és formálhatjuk testünket. A spinning kerékpár előnye, hogy kevésbé terheli az ízületeket egyéb kardió mozgásformákkal pl. a futással szemben. Spinning bicikli otthonra is kapható, nem csak edzőteremben végezheted az edzést. Intenzitástól, valamint edzési időtől függően, akár 700-800 kalóriát is égethetsz alkalmanként. Manuálisan, egy gombbal állítható erősség.
A kormány és az ülés magassága állítható, így a számodra megfelelő pozícióban tudod végrehajtani a mozgásgyakorlatot. A kormányon található érzékelőkkel különböző értékeket mérhetsz, az LCD kijelzőn követheted az idő, sebesség, megtett távolság és az elégetett kalória adatok is. A lendkerék ellenállását egyszerűen, egy manuálisan szabályozható csavar segítségével állíthatod. A pedálok pántokkal vannak ellátva, ezáltal biztonságosabban használható.
Pro:Termék mérete: 48x110 cmKormány földtől mért magassága: 118-110 cmKormány szélessége: 41 cmNyereg földtől mért távolsága: 83-94 cmNyereg méretek:  26x19 cmLendkerék súlya: 6 kgPedál mérete:  6,4x19 cmPedálkar mérete: 18,5 cmCsomag mérete:25x108x79Csomag súly: 27,2 kgTermék súlya: 19,6 kg
Fontos! Spinning biciklinket kezdőknek, alacsonyabb intenzitású edzéshez, kizárólag otthoni használatra ajánljuk! Minden edzés előtt ellenőrizd és húzd meg a csavarokat! Az összeszerelés és a használat előtt alaposan nézd át a használati útmutatót!


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fittness eszközök
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Spinning kerékpár PRO" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: