Betöltés...

Fitness és rehabilitációs szobakerékpár

Ár: 12.390 Ft

2IN1 - a rotor olyan eszköz, amelyet felső és alsó testgyakorlatokhoz terveztek. Lehetővé teszi a pedálozást mind a lábakkal, mind a karokkal, ami miatt a mozgás hatással van a vállakra, a karokra, a hát felső részére és a lábakra. Tökéletes azoknak, akik ülő életmódot folytatnak, például íróasztalnál, és mozgáskorlátozott időseknek. A kerékpár terhes nők számára is tökéletes, különösen az utolsó hónapokban. Funkcionalitása miatt kerekesszékben ülők is használhatják.

HAJTHATÓ - a kerékpár összecsukható és 2 lépésben kihajtható. Csak húzza a gyűrűt a lábon a keretcsatlakozásokhoz, majd távolítsa el a lábakat kattanásig. Az összecsukható funkciónak köszönhetően még kevesebb helyet foglal el; szinte bárhol tárolhatja, könnyen elfér például egy szekrényben.

LCD SZÁMÍTÓGÉP - a tréner egy számítógéppel van felszerelve, amely méri a szükséges információkat, azaz a teljes edzési időt, a teljes megtett távolságot, a teljes mozgási időt az edzés során, a teljes mozgási időt az összes edzés során (az érték visszaáll az elemcsere után) és a kalóriák számát leégett. A számláló lehetővé teszi a teljes ellenőrzést edzés közben, valamint az edzésről az edzésre történő haladás megfigyelését.

SOK ELŐNY - a kerékpár használata számos előnnyel jár. Megakadályozza az izomsorvadást, javítja a keringési és légzőrendszer hatékonyságát, támogatja a végtagok vérellátását az artériás, vénás és nyirokkeringésben. A rotor segít csökkenteni a görcsöket, támogatja a szív- és érrendszert, csökkenti a sérülés kockázatát, és segít a túlsúly elleni küzdelemben. A stabilizátorok alatt csúszásgátló párnák vannak, amelyek kiváló tapadást biztosítanak mind a lábak, mind a kezek használatakor. Edzés közben nem mozdul el, még csúszós paneleken vagy az asztalon sem. Ezenkívül mindkét pedál csúszásmentes szerkezettel rendelkezik, amely garantálja a kényelmes használatot.

LEÍRÁS:

tápegység: 1x LR 44 (tartozék)
akció: kétirányú
ellenállás beállítása: kézi
ellenállás: mágneses;
maximális felhasználói súly: 100 kg
méretek (hossz / szélesség / magasság): 32,5 / 40 / 16cm
súlya: 2,4 kg
súlya csomagolással: 2,67 kg


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Szobakerékpár
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Fitness és rehabilitációs szobakerékpár" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: