Betöltés...

Mercaton® csúszásmentes szőnyeg jógához, fitneszhez, aerobikhoz, pilates edzéshez, Vízálló, NBR hab, Szintetikus gumi, 185x80x1,5 cm, Rózsaszín

Ár: 9.466 Ft

Csúszásmentes matrac jógaedzéshez, fitnesz, aerobik, pilates, Vízálló, NBR hab, Szintetikus gumi, 185x80x1,5 cm, Rózsaszín
• Fedezzen fel kompromisszumok nélküli edzésélményt a csúszásmentes matraccal az edzésekhez.
• Nagyvonalú, 185x80x1,5 cm-es méreteivel ez a matrac biztosítja azt a támogatást és kényelmet, amely ahhoz szükséges, hogy maximalizálja teljesítményét a különböző típusú edzések során.
• Kiváló minőségű NBR habból és mindkét oldalán csúszásmentes felületekből készült matrac ideális partner fitneszcéljai eléréséhez.
- Főbb jellemzői:
Sokoldalú kialakítás a változatos edzésekhez:
Matracunkat úgy terveztük, hogy megfeleljen az edzések sokrétű igényeinek.
Akár jógát, fitneszt, aerobikot vagy pilates-t gyakorol, akár földi edzést végez, ez a matrac tökéletesen alkalmazkodik minden tevékenységtípushoz.
1,5 cm vastagságával elegendő párnázást biztosít a gerinc, a csípő, a térd és a könyök védelméhez az intenzív edzés során.
- Tartós és kényelmes anyag:
Az NBR habból készült matrac tartósságáról és kényelméről ismert.
Az NBR hab puha, de sűrű anyag, amely alkalmazkodik a test alakjához, hogy optimális támogatást nyújtson.
A gyakorlatoktól függetlenül ez a matrac megadja azt a kényelmet, amelyre szüksége van ahhoz, hogy élvezze minden mozdulatát.
- Csúszásmentes felületek mindkét oldalon:
A mindkét oldalon csúszásmentes felületekkel a matrac maximális stabilitást biztosít edzés közben.
Nem számít, milyen helyzetben van, vagy milyen gyakorlatokat gyakorol, bízhat abban, hogy a matrac szilárdan rögzítve marad a padlóhoz, így elkerülve a nem kívánt csúszást.
- Hatékony testvédelem:
A matrac által biztosított párnázás elengedhetetlen a gerinc és az ízületek védelméhez az ütközési tevékenységek során.
Ezzel a matraccal jelentős különbséget fog érezni az edzések kényelmében és biztonságában, különösen kemény felületeken.
- Könnyen tisztítható:
A matrac vízálló és könnyen tisztítható. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a foltok vagy szennyeződések miatt.
A matracot optimális állapotban tarthatja anélkül, hogy külön erőfeszítést tenne, mindig készen áll a következő edzésre.
A csúszásmentes jóga, fitnesz, aerobik és pilates matraccal hatékony és kényelmes edzéseket élvezhet otthona kényelmében.
•Előírások:
- Anyaga: NBR hab
- Méretek: 185 x 80 x 1.5 cm
- Szín: rózsaszín

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Mercaton® csúszásmentes szőnyeg jógához, fitneszhez, aerobikhoz, pilates edzéshez, Vízálló, NBR hab, Szintetikus gumi, 185x80x1,5 cm, Rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)