Betöltés...

VirtuFit Etappe 2.0i indoor bike szobakerékpár

Ár: 289.900 Ft

VirtuFit Etappe 2.0i indoor bike szobakerékpár leírása
A VirtuFit Etappe 2.0i indoor bike szobakerékpár egy zseniális spinbike a lelkes otthoni sportolók számára. A spin bike olyan finom edzésalkalmazásokkal is összekapcsolható, mint a Zwift, a Kinomap és a Fitshow. Emellett az előre programozott programok alapján is edzhet, vagy a 24 fokozatnak köszönhetően saját ellenállást választhat.
Etappe 2.0i indoor bike szobakerékpárról röviden

24 Ellenállási szint
13 Edzésprogram
22 kg-os lendkerék
Kompatibilis a Fitshow-val és a Zwift-tel
Mellkasi öves pulzusmérés 5 kHz-es
átlátszó LED-képernyőn keresztül
Luxus nyereg
Állítható kormány és nyereg
tablettatartóval és palacktartóval
Beleértve állítható könyökvédőket
Maximális mért teljesítmény 899 watt

Luxus matt fekete spinning kerékpár
Ez a matt fekete spinning kerékpár egyetlen belső térben sem fog rosszul kinézni. A kerékpár modernnek és erősnek tűnik, és az is. Az Etappe 2.0i nagyon stabil és 140 kg-ig terhelhető.
L-csavarokkal állítható
Az Etappe 2.0i szobakerékpár luxusnyerge milliméterben vízszintesen, függőlegesen pedig maximum 112 cm magasságig állítható. A kormány magassága is állítható. Ez lehetővé teszi, hogy sportolóként mindig felelősségteljes és kényelmes testtartást vegyen fel.
3 részes hajtókar és lábujjcsipesz pedálok
A felhasználóbarát és zökkenőmentes edzés érdekében az Etappe 2.0i szobakerékpár 3 részes hajtókarral rendelkezik, lábujjkapcsos pedálokkal és 22 kg-os lendkerékkel. Ez utóbbi jó stabilitást ad a spin biciklinek, és lehetővé teszi a magas szintű, nagy ellenállású edzést.
Több markolatú kormány bevonattal és könyökvédővel
A VirtuFit Etappe 2.0i Spinbike több pozíciós markolatú kormánnyal rendelkezik, luxus és kényelmes bevonattal és állítható hab könyökpárnákkal. Nem számít, milyen testhelyzetet vesz fel, akár csendesen, akár sprintel szeretne kerékpározni, ezen a spin kerékpáron mindig kényelmes pozíciót fog felvenni.
Szabályozott pulzusszámú edzés és több edzési lehetőség
Ez a Virtufit spinning kerékpár LED világítású konzollal rendelkezik, amely egyértelműen megjeleníti az összes eredményét. A képernyőn keresztül a kívánt edzésprogramhoz is navigálhat. Összesen 13 programhoz férhet hozzá:

1 x manuális
6 x előre programozott
1 x testzsírteszt
1 x pulzusvezérelt program
4 x felhasználói program

A pulzusszabályozott edzéshez használhat 5 kHz-es pulzusmérő övet vagy a kormányon lévő kézi szenzorokat.
Spinning edzések Fitshow és Zwift segítségével
A VirtuFit Etappe 2.0i Spinbike könnyen párosítható olyan népszerű edzésalkalmazásokkal, mint a Fitshow, Kinomap és a Zwift. Ezek az alkalmazások a következőképpen teszik szórakoztatóbbá és nagyobb kihívást jelentő spinning edzéseidet.
Zwift
Kövessen virtuális útvonalakat a Zwift online platformon a világ minden tájáról érkező fanatikus pörgetőkkel. Tedd ki egymással a kihívásokat, és élvezd még jobban együtt a spin bike-ot. A Zwift az útvonalak széles választékát kínálja, amelyeket táblagépe vagy okostelefonja képernyőjéről követhet. Lovagolhat egyedül, csoportosan, részt vehet versenyeken és követheti az edzésprogramokat.

Megjegyzés: Ha emelkedőn megy fel vagy le, a Zwift nem állítja be a Stage 2.0i ellenállását. A Zwift használatához iOS vagy Android megfelelő verziója szükséges. Mindig ellenőrizze, hogy a Zwift kompatibilis-e az eszköz operációs rendszerével.
Fitshow
Hozz ki még többet magadból és spinning kerékpárodból az alkalmazások segítségével. A VirtuFit Etappe 2.0i szobakerékpár többek között a FitShow-val is kompatibilis bluetooth-on keresztül. Helyezze táblagépét vagy okostelefonját a táblagép-tartóba, és csatlakoztassa fitneszeszközéhez. Ezután a Fitshow a kerékpár kezelőszerveit a mobil vagy a táblagép érintőképernyőjére helyezi. Az edzés eredményeit a rendszer automatikusan elmenti, így az előrehaladása látható. Ezzel személyes célokat tűzhet ki, vagy megfelelő edzéstervet készíthet. Emellett a Fitshow használata is nagyon szórakoztató. Kerékpározzon az ön által kiválasztott útvonalakon a térképen, vagy használja a valósághű utcaképet egy élethű edzéshez.

A FitShow használatához az Android-eszközöknek legalább 4.3-as verzióra van szükségük. iOS esetén legalább 9.0-s verzió szükséges.
Kinomap
A Kinomap alkalmazás rendkívül valósághű élő élményt nyújt a meglévő és a saját maga által kiválasztott útvonalakról. Az ellenállás automatikusan növekszik, ha felfelé megy, és csökken, ha lefelé halad. Vannak különböző nehézségi fokú oktatóvideók. Próbáljon lépést tartani a videó megcélzott sebességével, vagy használja a többjátékos módot, hogy versenyezzen barátaival. A képernyőn láthatja, milyen messze van a videóban, és milyen távolságot kell még megtennie. A Kinomap könnyedén linkelheti kedvenc edzésalkalmazásait, például a Stravát és a Runkeepert. Így az összes edzést egyetlen áttekintésben rögzítheti.

A Kinomap használatához az Android-eszközöknek legalább 5.0-s verzióra van szükségük. iOS esetén legalább 9.0-s verzió szükséges. Megjegyzés: A Kinomap használata az első 7 napban ingyenes, utána már fizetős előfizetést köthet.
Spinning kerékpár tablettatartóval és kulacstartóval is rendelkezik
Ez a VirtuFit Etappe 2.0i szobakerékpár számos hasznos extrával rendelkezik. Mint említettük, állítható könyökvédővel rendelkezik. Ezen kívül a fitneszeszköz táblagéptartóval, kulacstartóval és hosszú, 150 cm-es tápkábellel rendelkezik. Így a PU szállítókerekek segítségével bárhová elhelyezheti a spin kerékpárt.
VirtuFit
A Holland VirtuFit fitnesz márka kiváló minőséget garantál. A fitneszgépek minőségi anyagokból készülnek, emellett nagy figyelmet fordítanak a könnyű kezelhetőségre, a dizájnra és a széleskörű funkcionalitásra.
VirtuFit Etappe 2.0i indoor bike szobakerékpár tulajdonságai

Lendítő tömeg kb: 22kg
Ellenállás: 1-24 fokozat
Áramellátás: Hálózati adapter
Fékrendszer: mágnesfékes fékrendszer
Meghajtás: Poly-V bordázott ékszíj
Maximálos felhasználó magasság: 200cm - ajánlott érték
Lendkerék helyzete: hátsó

VirtuFit Etappe 2.0i indoor bike szobakerékpár kijelző
Kijelző információ:

Világos nagyméretű LED kijelző
Konzol automatikusan be és kikapcsol
Konzol vezérlése: nyomógombokról vezérelhető
Áramellátása: Hálózati adapter
Kompatibilis a mellkasi öves pulzusmérővel - 5Khz - nem tartozék
Markolatérzékelős pulzusmérők
Tablet tartó
Kompatibilis okoseszközökkel
Kapcsolat: Bluetooth
Kompatibilis népszerű fitnesz applikációkkal: Kinomap, Zwift, Fitshow
Markolatról vezérelhető kijelző

Programok száma: 13
Felhasználói program: 4
Pulzusvezérelt program: 1
Testzsír teszt



Kijelzőn az alábbi adatok láthatóak:

Idő
Távolság
Sebesség
Kalória
Pulzus
Watt
Fordulatszám

VirtuFit Etappe 2.0i indoor bike szobakerékpár felszereltség

Kompakt Spinning szobakerékpár
Igényes megjelenésű szobabicikli
Ülés magasság állítása
Ülés távolság állítás
Higénikus könnyen tisztítható kormány
Állítható pedálpántok
Kétoldalas pedál (normál / kosár)
Állítható kormány magasság
Könyöklő a kormányon
Szintezők
Kulacstartó
Kulacs

VirtuFit Etappe 2.0i indoor bike szobakerékpár méretei

Maximális teherbírása: 140Kg
Súlya: 40,9g
Csomagolt súlya: 47kg
Mérete: (HxSZxM) 131,5 x 51,5 x 115 cm
Dobozolt mérete: (HxSZxM) 112 x 27 x 93 cm
Maximálos felhasználó magasság: 200cm - ajánlott érték

Figyelem, a képen látható tablet nem tartozéka a csomagnak, a képek csak illusztrációk!

VirtuFit Etappe 2.0i indoor bike szobakerékpár

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Szobakerékpár
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "VirtuFit Etappe 2.0i indoor bike szobakerékpár" című hirdetést látja. (fent)