Betöltés...

Yunmai YMSE-P701 intelligens Ugrókötél #fekete

Ár: 14.340 Ft

Eddzen fittségét és ugróképességét egy intelligens ugrókötéllel, amely a személyi edzője lesz. A fogantyúkba épített érzékelőkkel az ugrálókötél figyeli a testritmusát, hogy optimalizálja az egyes edzéseket.

Kezdje el a gyakorlást a nulláról
Az ugrókötél a látszat ellenére az egyik legsokoldalúbb edzőeszköz. Számos sportágban használják, segít a zsírégetésben és számos izomcsoportot fejleszt. Most a Yunmai Smart Skipping Rope segítségével nyomon követheti az ugrálóköteles edzésedet.

Pontos mérések
A markolatokba épített precíz érzékelők nyomon követik az edzést, a Bluetooth 4.0 intelligens chipek pedig elküldik az eredményeket az okostelefonjára. A technológia többpontos megfigyeléssel működik, és egy dedikált algoritmussal dolgozik, amely minden ugrását rögzíti.

Részletes jelentés
Pontos jelentést kaphat a fejlődéséről és a testéről kapcsolatos információkról. Használja a dedikált mobilalkalmazást - állítsa be az egyes edzések ismétlésszámát, naplózza az adatokat és számolja az elégetett kalóriákat. A Yunmai ugrókötél lehetőséget kínál különböző edzésprogramok előre beállítására, és rezgéssel értesíti az edzőt, ha elérte a célt.

Szabályozás mindenki számára
Az egyedülálló szabadalmaztatott, állító csattal ellátott kötélkialakításnak köszönhetően a felhasználók szabadon beállíthatják az ugrókötél hosszát a magasságukhoz. Ez egy gyors és kényelmes megoldás, amellyel az ugrókötél hossza nem okozhat gondot Önnek.

Hosszan tartó szórakozás az edzésben
A kötél körülbelül 150 napig képes működni egyetlen feltöltéssel. A beépített akkumulátor mikro USB csatlakozón keresztül tölthető. Ideális mind a profi, mind az amatőr sportolók számára, akiknek fontosabb az edzéssel való szórakozás, mint a jobb eredmények elérése.

Jellemzői:
- Modell: YMSE-P01
- Anyaga: Műanyag + acél kábel
- Az ugrókötél hossza: 3 m
- Kommunikációs tartomány: 10 m
- Vezeték nélküli kapcsolat: Bluetooth 4.0

Tartalmazza a következőket:
- Yunmai intelligens ugrókötél
- Tároló táska
- USB kábel
- Használati útmutató

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fittness eszközök
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Yunmai YMSE-P701 intelligens Ugrókötél #fekete" című hirdetést látja. (fent)