Betöltés...

iUni CF58 Fitness karkötő, OLED kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, pulzusmérés, értesítések, sárga

Ár: 13.951 Ft

Funkcionalitás:
A fitnesz karkötő tökéletesen kompatibilis az aktív környezettel. Ráadásul az intelligens karkötővel valós időben láthatja napi előrehaladását és tevékenységeinek eredményeit a képernyő egyetlen érintésével! Kettős fényű pulzusmérés: Az új technológia segítségével a karkötő nagyon pontos pulzusmérést végez. Multi Sport: Segít a mérések pontosságában is, így a mérések elvégzéséhez használt sportágnak megfelelő tökéletes algoritmust használja. Kameravezérlés: Csak rázza meg a karkötőt, és gyorsan készíthet képet telefonjával. Értesítések: A karkötő a telefonon érkező értesítéseket jeleníti meg a képernyőn. Legyen szó hívásokról, SMS-ekről vagy más alkalmazásoktól származó értesítésekről, ezek mind megjelennek a képernyőn. A hívások azt is megjelenítik, hogy a partner rezgéssel figyelmezteti a karkötőt. A Bluetooth porton keresztül a karkötő bármilyen okostelefonhoz csatlakoztatható, így bárhol és bármikor nyomon követheti fizikai aktivitását. A karkötő rendelkezik egy tevékenység-emlékeztető funkcióval, amellyel beállíthatja a kívánt időintervallumot, és a karkötő emlékezteti Önt arra, hogy mozognia kell. Fel van szerelve egy pulzusmérő érzékelővel. Nagyon hasznos edzés közben. Méri és figyeli az életfunkciókat és a teljesítményt, valamint a megtett lépések számát, a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat, a pulzusszámot és az ülő életmódot. Az intelligens karkötő átmenetileg víznek van kitéve, és 1,5 m mélységig ellenáll, így akár kézmosás közben is viselheti. Miután csatlakoztatta okostelefonjához, a karkötő valós idejű értesítéseket kap a mobiltelefonjára telepített alkalmazásoktól (közösségi hálózatok, hívások és üzenetek). Főbb funkciók:
Akkumulátor kapacitása: 150mAh Töltési idő: 2 óra Készenléti idő: 7 nap Kijelző: OLED1.3 hüvelyk Kompatibilitás: Android 4.4 és iOS 8.0 vagy újabb A lépések nyomon követése (lépésszámláló) Az alvásminőség ellenőrzése Riasztás az okostelefonon fogadott hívásokról, üzenetekről és értesítésekről Kameravezérlés: fényképeket készíthet egy egyszerű kattintással a képernyőn Pulzusmérés Vérnyomásmérés Ülő monitorozás Az elégetett kalóriák számának ellenőrzése Riasztás funkció (hallható + rezgés) Elem típusa: Smart Digital Anti-Lost funkció Szíj anyaga: Szilikon Súly: 40 g A csomag tartalma:
iUni fitness karkötő USB-kábel Felhasználói kézikönyv




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fittness eszközök
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "iUni CF58 Fitness karkötő, OLED kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, pulzusmérés, értesítések, sárga" című hirdetést látja. (fent)