Betöltés...

Edzőpad + 1,5 kg-os Súlyzók | UD2101

Ár: 17.590 Ft

Edzőpad + 1,5 kg-os Súlyzók | UD2101
A ModernHome által gyártott állítható edzőpad tökéletes választás azok számára, akik otthoni edzésük során különböző gyakorlatokat szeretnének végezni. Az edzőpad segítségével fejlesztheti a hasizmokat, a karokat, a hátat és a gerincet. Két 1,5 kg-os súlyzó és két expander (gumiszalag fogantyúval) teszi az edzőpadot még sokoldalúbbá.
Állítható Háttámla és Ülés
Az edzőpad háttámlája és ülése több fokozatban állítható, így számos különböző gyakorlathoz alkalmazható.
Hasizom Gyakorlatok
Az edzőpad ideális a sima és ferde hasizmok erősítésére és formálására. Az állítható magasság lehetővé teszi a gyakorlat intenzitásának beállítását, míg a puha lábtámaszok kényelmet biztosítanak a gyakorlatok során.
További Lehetőségek
Az edzőpad mellé tartozó súlyzókat a kar- és mellkas gyakorlatokhoz, az expandereket pedig az izmok nyújtásához és bemelegítéséhez használhatja.
Összecsukható Rendszer
Az edzőpad speciális tervezése lehetővé teszi a gyors összecsukást, így kevés helyet foglal el. Egyszerűen húzza ki a tüskét a szerkezetből, és óvatosan hajtsa össze a padot.
Állítható Lábtámaszok
A gyakorlatok során lábunkat behorgolható habvédelemmel ellátott lábtámaszok állíthatók, így pontosabban végezhetjük a gyakorlatokat, megfelelő izmokat megdolgoztatva. A hab anyaga kellemes tapintású és javítja a gyakorlatok kényelmét.
Műszaki Adatok:

Multifunkcionalitás
Magasság: 52cm - 69cm
Háttámla hossza: 105cm
Háttámla szélessége: 30cm
Edzőpad súlya: 12kg
Szín: Fekete és Piros
Állítás: láb
Modell: UD2101
Gyártó: ModernHome

?️‍♂️ A ModernHome edzőpad segít a fitnesz állapotának javításában, különböző gyakorlatok végrehajtásával. Az állítható háttámla és ülés, a könnyen összecsukható rendszer, valamint a kiegészítő súlyzók és expanderek lehetővé teszik, hogy a legtöbbet hozza ki otthoni edzéseiből. ?️‍♀️

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Haspad
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Edzőpad + 1,5 kg-os Súlyzók | UD2101" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: