Betöltés...

Body-Solid Univerzális GDIB46L fekvenyomópad - negatív is (Body-Solid GLDA3, GPCA1 és GLRA81 kieglészítők rendelhetők hozzá)

Ár: 175.900 Ft

Body-Solid Univerzális GDIB46L fekvenyomópad - negatív is a Body-Solid GLDA3, GPCA1 és GLRA81 kieglészítők rendelhetők hozzá, mely: Acélváz: 12-es, 4 oldalon hegesztett, nagy szakítószilárdságú acél = sziklaszilárd, extrastabil Teljes testedzés: Sokoldalú kondipad 5:1: lapos/lejtős/dőlt pad, 90°-os vállnyomó pad és ülő lábfejfejlesztő egyben Támasztókar: Többállású, dinamikus Poziciók: Ülés és háttámla 6 pozicióban állítható Kényelem: Ultravastag DuraFirm™ kárpit Tartozék: 6 görgős lábhosszabbító/lábgörbítő állomás Opciónálisak: Lapsúlyok, rúd és nyakörvek Extra: Háttámla dőlésszöge negatív tartományba is állítható GLOBÁLIS EDZÉSHEZ KOMBINÁLJA TOVÁBBI TERMÉKEKKEL: GLDA3 GPCA1 GLRA81 A szabadon állítható dőlésszögnek köszönhetően a mell teljes része hatékonyan megedzhető. A fekevenyomópad árába nem tartozik bele a képen látható súlytárcsák. BBody-Solid Univerzális GDIB46L fekvenyomópad - negatív is Body-Solid GLDA3, GPCA1 és GLRA81 kieglészítők rendelhetők hozzá Body-Solid Univerzális GDIB46L fekvenyomópad - negatív is (Body-Solid GLDA3, GPCA1 és GLRA81 kieglészítők rendelhetők hozzá) teljes testedzést az elérhető legsokoldalúbb és legteljesebb kombinált padon. A Body-Solid Univerzális GDIB46L fekvenyomópad egy lapos pad, lejtős pad, dőlt pad, 90°-os vállnyomó pad és ülő lábfejfejlesztő egyben. Láthatja ennek a padnak a dinamikáját, amint rápillant a többállású, teleszkópos támasztékokra, amelyek biztonságosan tartják a rudat a pad gyakorlatokhoz. A 6 pozíciós Flat / Inline / Decline / Bench pattintással állítható DuraFirm! ülés- és háttámlákkal rendelkezik, amelyek extra vastagok, rendkívül kényelmesek, és soha nem süllyednek le. A A Body-Solid Univerzális GDIB46L fekvenyomópad sziklaszilárd szilárdsága és stabilitása az extra-nehéz, 12-es, 4 oldalon hegesztett, nagy szakítószilárdságú acél főváznak köszönhető. Erősítse, tonizálja és fejlessze térd-, comb-, combhajlító- és farizmokat a PowerCenter kombinált padhoz tartozó hatgörgős lábhosszabbító / lábgörbítő állomással. A vastag, túlméretezett habszivacs görgők teljes kényelmet biztosítanak a nehéz alsótest rutinjai során.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.21
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Body-Solid Univerzális GDIB46L fekvenyomópad - negatív is (Body-Solid GLDA3, GPCA1 és GLRA81 kieglészítők rendelhetők hozzá)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Pad
Rud