Betöltés...

Spinning kerékpár ZOCO BODY FIT DGDC003, Lendkerék 18 kg, Fekete/Sárga

Ár: 154.999 Ft

Ez a kerékpár lehetőséget kínál az edzésre, még akkor is, ha a kinti időjárás akadályozza a parkot. A rendszeres spinning kerékpáros edzés segíthet a fogyásban, javítja a szív egészségét és az állóképességet.


A pedálozás segít erősebb és ellenállóbb izmok kialakításában, különösen a lábakban és a fenékben, valamint a has és a kéz izmai is megdolgoznak.


Annak ellenére, hogy intenzív és igényes edzésről van szó, nincs nagy hatással a csuklóra, még az időseknek vagy azoknak is ajánlott, akik megsérültek a bokáján, térdén vagy csípőjén.


A szállító kerekek lehetővé teszik a kerékpár könnyű áthelyezését egyik helyről a másikra, az alapra helyezett lábak pedig lehetővé teszik a pontos szintezést.


Teljes mértékben beállíthatja az ellenállást, hogy a készülék 100% -ban alkalmazkodjon az edzési igényeihez, a könnyű pedálozástól a nagy ellenállásig.


Bármely felhasználó számára alkalmas: állítsa be a kerékpárt a kívánt méretre, és ügyeljen a testtartására kerékpározás közben.


Volán: 18 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Haspad
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 48 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Spinning kerékpár ZOCO BODY FIT DGDC003, Lendkerék 18 kg, Fekete/Sárga" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: