Betöltés...

Bio-Zentrale BIO Juharszirup 250ml

Ár: 4.990 Ft

A Juharszirup a kanadai cukorjuhar nedvéből készülő aromás, édes és páratlan karamell-vanília ízű ínyencség. BIO-ZENTRALE JUHARSZIRUP 250 ML A TERMÉSZET EREJÉVEL! Sok éves tapasztalatuknak köszönhetően a Bio-Zentrale a fenntartható, ökológiai mezőgazdaság legjavát egyesíti kiváló minőségű élelmiszereiben. Mindennapi élvezet a természet erejével. Fontos a Bio-Zentrale számára a jó ételek élvezete. Ezért minden szirup terméknél odafigyelnek a magas minőségre. A termékek eredeti ízét elsősorban a biotermesztésű alapanyagoknak köszönhetik. A természet különleges képességeit a kíméletes termesztéssel és az alapanyagok gondos feldolgozásával ötvözik. A Bio-Zentrale az egyik legrégebbi bioélelmiszer értékesítő Németországban. 1976-ban kisvállalkozásként indult, biominőségű liszt és müzli gyártásával, ma már kiváló minőségű bioélelmiszerek széles skáláját állítják elő. A Bio-Zentrale 2004 óta az EU bioszabályozás szerinti biotanúsítványa mellett, IFS-tanúsítvánnyal végzi mindennapi tevékenységét. Mi a különleges a Bio-Zentrale Juharszirupban? A Biozentrale juharszirup a kanadai cukorjuhar nedvéből készülő aromás, édes és páratlan karamell-vanília ízű ínyencség. Világos borostyán színe és enyhe íz jellemzi. Ezáltal a juharszirup nem csak palacsinta, gofri és vaníliafagylalt tökéletes feltétje, hanem sütéshez, italokhoz, pácokhoz és salátaöntetekhez is alkalmas. A Bio-Zentrale Repceolaj előnyei? Karamell-vanília alternatív édesítőszer Kanadából Természetesen vegán Nagyon könnyen újrahasznosítható csomagolásban (üveg) ÖSSZETEVŐK Juharszirup*. *Ellenőrzött nem EU biomezőgazdaságból származó. PARAMÉTEREK Kialakítás Több adagos Átlagos tápérték 100ml termékben Energia 1129KJ/270kcal; Zsír

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.21
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Bio-Zentrale BIO Juharszirup 250ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: