Betöltés...

Karcsúsító Hula Hoop eszköz masszírozó fejekkel, 24 szegmenssel

Ár: 6.990 Ft


KARCSÚSÍTHAT - a hulahoppkarika tökéletes megoldás azoknak, akik fogyni szeretnének és vigyázni az egészségükre . Ez a speciálisan tervezett berendezés, amely kiegészítő terheléssel rendelkezik, a has, a hát és a fenék izmait feszesítésre kényszerítheti, ami növelheti a gyakorlatok hatékonyságát, és lehetővé teheti, hogy gyorsabban érjen el eredményeket. FIGYELEM! A súlyozott körte kinyitható! Tegyen bele súlyt, hogy tökéletesen illeszkedjen Önhöz.
ÁLLÍTHATÓ MÉRET, 24 SZEGMENSBŐL ÁLL - a derék mérettől függően a szegmensek hozzáadhatók vagy eltávolíthatók. Például, ha fogyna, kivehet egy szegmenst, és még mindig élvezheti az edzést egy hozzáillő hulahopp karikával . Ha a derék mérete nagyobb, mint 90 cm, ne aggódjon. Csak vásároljon 2 hulahoppkarikát és kösse össze őket. Ez az intelligens hula hopp alkalmas minden tudásszintre a kezdőktől a profikig.
MASSZÍROZÓ FÜLEK- ezen kívül a hulahopp karika masszírozó fülekkel rendelkezik a rugókon. Pozitívan hathat az egészségére és a jólétére. Serkentheti az idegrendszert és elősegítheti az oxigén bejutását a kevésbé oxigéndús sejtekbe.
EGYSZERŰEN ELTÁVOLÍTHATÓ és hozzáadható kerékelemek - a méret beállítása a hula hopp egyes elemeinek hozzáadásából vagy eltávolításából áll. Csak nyomja meg a megfelelő szegmenst és oldja ki, majd rögzítse a kapcsot. 


MŰSZAKI ADATOK



fekete szín
gyors összeszerelés és szétszerelés: igen
szegmensek száma: 24
maximális derékkörfogat: 90 cm
maximális átmérő: 42 cm
teljes hossz: 130 cm
súly: 0,928 kg
súly a csomagban: 1,165 kg


TARTALOM:



24 x hula hoop szegmens
1 x tekercs
1 x radír
1 x karabiner
1 x súlykörte




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fittness eszközök
 
Feladás dátuma: 2024.04.28
Eddig megtekintették 45 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Karcsúsító Hula Hoop eszköz masszírozó fejekkel, 24 szegmenssel" című hirdetést látja. (fent)