Betöltés...

Jóga szőnyeg, fitness, edzésterv, PVC, fekete, 173x61x0.6 cm, Isotrade

Ár: 11.502 Ft

Jógaszőnyeg, fitness, edzésterv, PVC, fekete, 173x61x0,6 cm, Isotrade

A fitneszszőnyeg mindkét oldalán csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Különböző pozíciókban edzhet rajta a csúszás és sérülés veszélye nélkül. Puha PVC anyagból készült, vastagsága 0,6 cm, használat közben testünk nem érez a vékony szőnyeg használatából eredő kellemetlenségeket. A jógamatrac ilyen vastagsága rendkívül kényelmessé teszi a rajta való gyakorlást - még olyan pozíciókban is, ahol a testsúlyt egy pontra helyezzük át. A szőnyeg méretei lehetővé teszik, hogy kényelmesen végezze a torna mindenféle edzését. A szőnyeg egyik oldalán minden testrészhez 28 edzéspozíció van felírva. A gyakorlatok listája lehetővé teszi, hogy emlékezzen az edzésre, és ne kelljen azon gondolkodnia, hogy melyik gyakorlatot végezze el.
A szőnyeg fekve és térdelve is használható. Szilárdan, például a könyökére támaszkodhat - a jógamatrac nem deformálódik tartósan a nyomás hatására.
A sokoldalúság egy másik előnye ennek a kivételesen eredeti szőnyegnek. Nemcsak edzéshez, hanem a turizmusban is sikeresen használható. Tökéletes matrac lesz a turistautakhoz. Rendkívül szakadásálló is, így a gyors elhasználódástól való félelem nélkül használhatja.

Tulajdonságok:

28 edzéspozíció - 28 edzéspozíció van felírva a matracra, minden egyes testrészhez. A tervező lehetővé teszi, hogy emlékezzen az edzésre, és ne kelljen azon gondolkodnia, hogy melyik gyakorlatsort kell elvégeznie.
ERŐS, VÍZÁLLÓANYAG - a matrac vízálló PVC anyagból készült, az edzések során testünk kényelmetlenség nélkül végezheti a gyakorlatokat. Mivel vastagsága akár 0,6 cm is lehet, lehetővé teszi, hogy fájdalommentesen és kellemesen gyakorolhassunk. Szigetel a hideg talajtól és nem deformálódik.
ANTI-SLIP - a matrac kiváló tapadással rendelkezik, nem csúszik el edzés közben, ami jelentősen befolyásolja a használat biztonságát. Nem nyúlik, ami fontos a jóga gyakorlásakor. Rugalmas, aminek köszönhetően alacsony az alakemlékező képessége, ami azt jelenti, hogy a hab gyorsan visszanyeri eredeti alakját.
VÁLASZLÓ ALKALMAZÁS - a szőnyeg használható otthoni edzés közben, az edzőteremben vagy utazáskor a szőnyeg alternatívájaként.

Specifikációk:

szín: fekete
anyag: PVC
méretek (hossz/szélesség/magasság): 173x61x0,6 cm
súly: 1,25 kg



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Kondi rovaton belül a(z) "Jóga szőnyeg, fitness, edzésterv, PVC, fekete, 173x61x0.6 cm, Isotrade" című hirdetést látja. (fent)