Betöltés...

105 négyzetméteres, jó állapotú, kiadó üzlethelyiség - Budapest XI. kerület

Ár: 620.000 Ft

Budapest 11. kerületének szívében, a Budafoki úton, a Móricz Zsigmond körtér és a közkedvelt egyetemek közvetlen közelében kínálunk bérbe egy 105 nm-es, sokoldalúan hasznosítható üzlethelyiséget.

Az ingatlan két különálló, de egybe is nyitható üzletből áll, így ideális lehet kettős profilú vállalkozás számára is. Az egyik rész 43 nm, a másik 62 nm, és igény esetén külön is bérelhető.
Az ingatlanhoz tartozik egy alagsori rész is, amely jelenleg lakásként funkcionál, de kiválóan alkalmas raktárnak vagy akár konyhai előkészítő helyiségnek is, ami különösen előnyös vendéglátói tevékenység esetén.

A bérleti díj az egész egységre 620.000 Ft + áfa, de külön is igénybe vehető: a 43 nm-es üzlethelyiség 320.000 Ft/hó, a 62 nm-es pedig 370.000 Ft/hó áron.
A közös költség mindössze 33.000 Ft, a rezsi pedig fogyasztás alapján fizetendő.

Az ingatlan elhelyezkedése és kialakítása révén tökéletes választás lehet bármilyen kereskedelmi, szolgáltatói tevékenység számára, legyen szó például divatboutique-ról, szépségszalonról vagy irodáról.
Emellett az ingatlan vendéglátás céljára is kiválóan alkalmas, akár melegkonyhás étterem, bisztró vagy specialty kávézó kialakítása is megvalósítható a térben, köszönhetően az alagsori helyiség sokoldalú hasznosítási lehetőségeinek.

Az ingatlan rugalmas kialakítása és központi elhelyezkedése révén egyedülálló lehetőséget kínál bármely vállalkozás számára, amely Budapest egyik legpezsgőbb részén szeretne jelen lenni.
Tulajdonságok
Település: XI. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Tipus: Üzlet
Használtság: Használt
Utca: Budafoki út
Telek nagysága (m2) : 0
Épület hasznos területe (m2) : 105
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2024.10.09
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Kiadó üzlethelység, üzleti ingatlanok rovaton belül a(z) "105 négyzetméteres, jó állapotú, kiadó üzlethelyiség - Budapest XI. kerület" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Goldhouse Ingatlan- és Hitelcentrum