Betöltés...

60 négyzetméteres, jó állapotú, utcai, kiadó üzlethelyiség - Budapest XIX. kerület

Ár: 220.000 Ft

Kiadó egy praktikus helyiség a panel épület földszintjén, melyet közvetlenül a lépcsőházi bejáratok mellett találunk. Az ingatlant könnyen megközelíthetjük mind a díjfizetés nélküli parkoló felől, mind pedig a kerékpárút irányából.

Kiváló közlekedési adottságok jellemzik a környéket, így ideális választás mind az autóval közlekedők, mind pedig a tömegközlekedést részesítők számára. A közelben elérhető a KÖKI áruház, valamint könnyedén megközelíthetőek a metró-, busz- és vasúti pályaudvarok, valamint a Volán járatok.

Az Üllői út felől is könnyen megközelíthető a hely, így bármilyen irányból érkezőknek ideális lehetőséget kínál az elhelyezkedés.

Az épület közvetlen közelében található a kispesti piac, mely kiegészítő szolgáltatásokat és lehetőségeket kínál az itt dolgozóknak és a vásárlóknak egyaránt.

Az ingatlant korábban különböző tevékenységekhez használták, mint például fodrászat, iroda vagy legutóbb só játszóház, ami mutatja az ingatlan sokoldalúságát és alkalmazkodó képességét a különböző üzleti tevékenységekhez.
Tulajdonságok
Település: XIX. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Tipus: Üzlet
Használtság: Használt
Utca: XIX. kerület, Kosárfonó utca
Telek nagysága (m2) : 0
Épület hasznos területe (m2) : 60
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 45 alkalommal

Kiadó üzlethelység, üzleti ingatlanok rovaton belül a(z) "60 négyzetméteres, jó állapotú, utcai, kiadó üzlethelyiség - Budapest XIX. kerület" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Goldhouse Ingatlan- és Hitelcentrum