Betöltés...

66 négyzetméteres, építés alatt, kiadó üzlethelyiség - Budapest XIII. kerület

Ár: 500.000 Ft

Tisztelt Érdeklődő!

Kiadó egy kivételes lehetőségű üzlethelyiség a XIII. kerületben, a Klapka utca 8. szám alatt, a Kassák Passage épületében. Ez az utcafrontos üzlet 66 négyzetméteres, mely kiváló lehetőséget kínál bármilyen vállalkozás számára.

Az épület a Livinghomes által kivitelezett Kassák Projekt része, mely 2023-ban több díjat is elnyert, így magas minőséget és kiváló kialakítást kínál az üzletnek. Az üzlethelyiség rendkívül jó lokációval rendelkezik, mindössze egy utcányira található a Váci úttól, sűrűn lakott környéken, könnyen megközelíthető.

Az ingatlan jelenleg üres állapotban van, így lehetőség van bármilyen vállalkozás céljaira történő átalakításra és berendezésre. A belső elrendezés és kialakítás tekintetében az új bérlőnek szabad keze van, így az üzlet teljes mértékben igazodhat az Ön elképzeléseinek és üzleti stratégiájának.

Az üzlethelyiség környezete ideális vállalkozás szempontjából, közelében több vendéglátó egység, étterem, autószerviz és egyéb üzlet működik sikeresen. A környéken emellett minisztériumok, irodaházak és edzőtermek is találhatóak, így garantáltan élénk gyalogos és autós forgalomra számíthat.

Fontos megjegyzés, hogy az üzlet környékén jelenleg nem található pékség, vegyeskereskedés, állatorvosi rendelő, pizzéria, szépségszalon stb., így ezeknek a szolgáltatásoknak biztosítva van az igény a környéken.

Ha Önnek is vonzó ez a remek lehetőség, és szeretné kihasználni ennek az üzlethelyiségnek az adta előnyöket, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen segítünk az ingatlan megtekintésében és bérbeadásában.
Tulajdonságok
Település: XIII. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Tipus: Üzlet
Használtság: Használt
Utca: XIII. kerület, Klapka utca
Telek nagysága (m2) : 0
Épület hasznos területe (m2) : 66
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 0
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 81 alkalommal

Kiadó üzlethelység, üzleti ingatlanok rovaton belül a(z) "66 négyzetméteres, építés alatt, kiadó üzlethelyiség - Budapest XIII. kerület" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Goldhouse Ingatlan- és Hitelcentrum