Betöltés...

Kiadó üzlethelyiség Székesfehérvár, Horvát István utca

Ár: 440.000 Ft

Bip-003512. Belváros közelében, a Horvát István utca és a frissen felújított Prohászka út sarkán, forgalmas és jól látható helyen 186m2 összalapterületű utcafronti üzlethelyiség / vendéglátó egység kiadó!

Az üzlethelyiség a városközpont közelében, frekventált és forgalmas helyen található. Kiváló láthatósággal és reklámértékkel rendelkezik, az ingatlan előtt az átmenő, autós és gyalogos forgalom egyaránt jelentős. Autóval, tömegközlekedéssel és gyalogosan is könnyen, akadálymentesen megközelíthető. Parkolás az épület mögött könnyedén megoldható.
Az épület előtt 50m2 terasz kialakításra is van lehetőség, mely további ültetést, és reklámlehetőséget biztosít a jövőbeni bérlőnek.

Elosztását tekintve egy nagy, egylégterű helyiségből, egy kisebb helyiségből, női-férfi mosdóból, illetve a konyhából és az ahhoz kapcsolódó kiszolgálóhelyiségből áll. Az üzlet az utcafrontról és hátulról is megközelíthető.
A melegvizet és a helyiségek fűtését egy korszerű kondenzációs gázkazán biztosítja hőlégbefúvós és radiátoros hőleadással. Minden közmű önállóan mérhető.

Az üzlet utoljára étteremként funkcionált, így vendéglátóhelyet keresőknek kifejezetten ideálisabb, ugyanakkor kiválóan alkalmas lehet szinte bármilyen jellegű kereskedelmi vagy szolgáltató tevékenységre mely városközponti elhelyezkedést, jó megközelíthetőséget, illetve láthatóságot igényel.


Eladási irányár: 86,9 M Ft (nem áfás)
Az ingatlan kiadó is, bérleti díj: 440e Ft/hó +rezsi +kaució




Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 334231
Tulajdonságok
Település: Székesfehérvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Utca: Horvát István utca
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.10
Eddig megtekintették 283 alkalommal

Kiadó üzlethelység, üzleti ingatlanok rovaton belül a(z) "Kiadó üzlethelyiség Székesfehérvár, Horvát István utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat