Betöltés...

55 négyzetméteres, 1 szobás, újszerű, kiadó vendéglátó egysé

Bizonyára Ön is emlékszik rá, milyen kétkedve kezdték meg vállalkozó kedvű vendéglátósok működésüket a Gozsdu udvarban. És mára mivé nőtte ki magát, a bekerülés szinte kihalásos alapon lehetséges. Ha Ön is ilyen üzleti lehetőségre vágyik, akkor ajánlatom a III. kerület alakuló ?vigalmi negyedéből? igazán érdekes lehet!

A Kolosy térnél azonnal nyitható szórakoztató központ emeleti teljes egészében berendezett söröző helyisége hosszú távra kiadó!

Bérleti díj: 30-35 ?/nm/hó+rezsi+üzemeltetési díj+Áfa.
A bérleti díj meghatározása függ a bérlemény műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérlet időtartamától.

A vendéglátó egység 55nm-s, első emeleten található mozgólépcső mellett. Szakmai tapasztalattal rendelkező vendéglátós vállalkozók számára igazi gyöngyszem lehet.

A helyiséghez kisebb terasz kialakítása lehetséges.

És mindez bérleti jog nélkül! Ha valóban ígéretes lehetőséget keresett eddig is, akkor jöjjön el és nézze meg az ajánlatomat!
Adatlap
Ár: 528.000 Ft
Település: III. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Tipus: Vendéglő, étterem
Használtság: Újszerű
Utca: Kolosy tér
Telek nagysága (m2) : 0
Épület hasznos területe (m2) : 55
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 0
Fűtés: Gázfűtéses
 
Feladás dátuma: 2023.03.17
Eddig megtekintették 458 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Goldhouse Ingatlan- és Hitelcentrum
55 négyzetméteres, 1 szobás, újszerű, kiadó vendéglátó egysé 55 négyzetméteres, 1 szobás, újszerű, kiadó vendéglátó egysé 55 négyzetméteres, 1 szobás, újszerű, kiadó vendéglátó egysé 55 négyzetméteres, 1 szobás, újszerű, kiadó vendéglátó egysé 55 négyzetméteres, 1 szobás, újszerű, kiadó vendéglátó egysé
Lehetőségek
Megosztók

Kiadó üzlethelység, üzleti ingatlanok rovaton belül a(z) "55 négyzetméteres, 1 szobás, újszerű, kiadó vendéglátó egysé" című hirdetést látja. (fent)Üzlethelységek, üzleti ingatlanok kiadása

A Kiadó üzlethelységek, üzleti ingatlanok apróhirdetések rovaton belül használt és újépítésű kiadó üzlethelységek és üzleti ingatlanok között böngészhet. A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat.

TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is.