Betöltés...

Barackos, konyhakert gazdálkodásra bérbe vehető! - Siófok

Ár: 120.000 Ft

A LIDO HOME SIÓFOK bérbevételre kínálja Siófok Szabadi-fürdő részén található jól megközelíthető, közművekkel ellátott mezőgazdasági területet.
Környezetében állandó lakhelyül szolgáló kertes házak, nyaralók valamint mezőgazdasági terület van. Így a terület valóban könnyen megközelíthető minden időszakban. Villany, víz telken belül, valamint fúrt kút is elérhető.
A gazdálkodásra kínált terület hosszú távú bérlésre és gazdasági év figyelembe vételével vehető használatba az első évi bérleti díj megfizetésével. A területet három fő részre lehet tagolni. Az egyik területen kb. 60 db gyümölcsfa van, nagyrészt barackfa, néhány szilva és körtefa is akad. Még termelhetőek, azonban a megújítása indokolt. A másik területrészen kb. 300nm-es alumíniumvázas fóliasátorváz található alsó-felső öntözővel, fűtés lehetőségével. A harmadik területrészben két részre tagolt konyhakerti gazdálkodásra alkalmas előkészített földterület várja a hasznosítást.
Van mód arra, hogy kezdő termelők is megkezdjék a munkát és gépeket, eszközöket béreljenek hozzá a tulajdonossal egyeztetve.
Lehetőség van a bérlőnek kistermelői támogatást is megpályázni.
Amennyiben a LIDO HOME SIÓFOK által kínált terület, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret?
Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!
Tulajdonságok
Település: Siófok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Művelés: Szántó
Telek nagysága (m2) : 2400
 
Feladás dátuma: 2024.04.24
Eddig megtekintették 252 alkalommal

Kiadó termőföldek rovaton belül a(z) "Barackos, konyhakert gazdálkodásra bérbe vehető! - Siófok" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Lidohome Siófok