Betöltés...

Szuperpanorámás nyaraló Fonyódon az erdő mellett

Ár: 13.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Mit szólnál ha a Balaton a lábaid előtt heverne? Reggelente a Fonyód melletti halastavak életét távcsővel lesve a Badacsonyba induló hajók s vitorlások látványára ébrednél? Este a kerti grillparti közben Fonyód hangulatos esti fényeit figyelhetnéd meg. Mit csináljál a gyerekekkel? Hozzad el s fürödhet , csúszdázhat a kerti gyerekmedencében vagy a Balatonban. Horgászhat.Hintázhat a kertben, bunkert építhet az erdőben, megfigyelheti a mogyoróbokorhoz jövő mókust, ping - pongozhat, a kertben. Grillezésre vagy tűzrakásra bográcsozással is van lehetőség. Rossz időben elmehettek egy biciklitúrára. Ne hozz biciklit .Az is van. De elvihetem a srácokat az erdei focipályára vagy a kosárpályára.. Távol a strand? Kocsival 5, gyalog 10 perc de a Spar vagy Lidl is csak öt perc.Fonyódnak van 1 felújított új strandja ami fizetős de közel hozzá van pár szabadstrand ahol kevesebb emberrel találkozol.
Az appartman 2015-ben teljesen fel lett újítva; új burkolatok, bútorok, ágyak, festés. Konyhafelszerelés és ágynemű van. Várunk a 2 szobás konyhás 4 fős apartmanban amiben wc és mosdó van. Egyik szobában 140-es francia ágy van a másikban egy új dizájnos kinyitható Kanapé van ( a Mőmaxból)kívánság A ház mellett külön kis épületben meleg vizes, zuhanykabinos fürdőszoba áll rendelkezésedre.Jó hír:van wi-fi :)
Napi bérleti díj : 3-4 napra 14.000, egy hétre 13.000 FT
További információk: brass.show@gmail.com 20/9316112 Csak csengess meg visszahívlak. korlátlan telefoncsomagom van S. Zoltán

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Fonyód
Kaució: Kaució nélkül
A hirdető: Tulajdonostól
Hirdetés típusa: Kínálat
Utca: Sándor
Telek nagysága (m2) : 800
Épület hasznos területe (m2) : 25
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Komfort: Komfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Emelet: Földszinti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Fa
Övezeti besorolás: zöldövezeti
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 899 alkalommal

Kiadó telkek, nyaralók rovaton belül a(z) "Szuperpanorámás nyaraló Fonyódon az erdő mellett" című hirdetést látja. (fent)