Betöltés...

Kiadó egy ízlésesen berendezett nyaraló, gyönyörű balatoni panorámával BALATONEDERICSEN! - Balatonederics

Ár: 350.000 Ft

100 % kényelem és minőség BALATONEDERICSEN!
Kiadó 2024. OKTÓBER 1-től egy ízlésesen berendezett nyaraló, gyönyörű balatoni panorámával BALATONEDRICSEN!

Kiadóvá vált a Lido Home Tapolca kínálatában található az Újhegyen fekvő BALATONEDERICSI, stílusában és megjelenésében egyaránt lenyűgöző, kétszobás, balaton-felvidéki nyaraló.

A Lido Home Tapolca által kínált BALATONEDERICSEN nyaraló jellemzői:

A kőből és téglából épült gazdasági épület kb. 5 éve teljes felújításon esett át, mely során a tetőtér teljes szigetelése, az elektromos hálózat bővítése és cseréje, a víz- és szenyvízrendszer cseréje, a nyílászárók cseréje, a fűtés korszerűsítése (vízteres kandalló radiátorral, klíma), állandó meleg víz kialakítása, jó tetőszerkezet és héjazat, új hideg burkolatok kerültek kialakításra.
A komfortos kettő szintes külön bejáratú ház hasznos összes nettó területe 62 m2, a közvetlen hozzá tartozó dupla telek 2 helyrajzi számon összesen 3104 m2 (kb. 29 méter széles, és kb. 107 méter hosszú). Belmagasság átlagos (2,62 m). Mindkét szoba külön bejáratú, saját fürdőszobával rendelkezik (mosdó,1 zuhany,2 wc, kád), valamint 1 konyhás étkező és egy gépészeti helyiség, tároló alkotja a teljes képet. A nyílászárók hő- és hangszigeteltek, alapanyaguk műanyag, háromrétegű üvegezéssel készültek.
Mindkét szoba klimatizált (hűtő/fűtő). A fűtési rendszer vízteres kandalló radiátorral, illetve klíma.

A kert 3014 m2, mely tágas, gondozott szőlővel van művelve. Helyet kaptak még az ingatlan előtt 2 kocsibeálló, a 4 m2-es kerti szerzsámos tároló, a 2 m2-es nem fedett kerti kiülő 2 székkel és 1 asztallal, ahová kiülve gyönyörködhetünk a Tanúhegyekkel ölelt balatoni panorámában.

Életvitelszerűen és időszakosan egyaránt használható, hisz az év bármely szakában a Balaton, a Káli-medence, Tapolca és más helységek közelsége, a túraútvonalak, Hévíz és Kehidakustány gyógyvizei várják a látogatóikat. A Liliomkert piac Káptalantótiban, a híres badacsonyi borok, az egész Balaton-felvidék elérhetősége, megannyi egyéb program és helyszín teszi változatossá az ittlétet pihenést azoknak, akik a Badacsony-hegy környezetében kívánják, élni életüket, eltölteni idejüket.
Kényelem, élmény, pihenés, biztonságos, családias, nyugodt környék, barátságos szomszédok, a nyugodt hétköznapokért! Közelben kisbolt, étterem, posta, pár percre a Balaton (Balatonederics strandja).

Az ingatlan hosszú távra - minimum 1 évre - kiadó.
Beköltözéskor 2 havi kaució (700.000.-Ft) + 1 havi bérleti díj (350.000.-Ft) + közjegyzői díj (kb 70.000.-Ft) szükséges.

Amennyiben a Lido Home Tapolca által kínált BALATONEDERICSI vendégház(nyaraló,gazdasági épület), vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon.

LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!
Tulajdonságok
Település: Balatonederics
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Telek nagysága (m2) : 3104
Épület hasznos területe (m2) : 60
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
 
Feladás dátuma: 2024.05.24
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Kiadó telkek, nyaralók rovaton belül a(z) "Kiadó egy ízlésesen berendezett nyaraló, gyönyörű balatoni panorámával BALATONEDERICSEN! - Balatonederics" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: LidoHome Tapolca