Betöltés...

SIÓFOKON vízparti luxus villaparkban, 4 fős apartman kiadó!

Ár: 35.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Siófokon az Aranyparton, a luxus villaparkban, egy modern társasház 2. emeletén, 40 m-re a vízparttól, kiadó egy 4 fős, szép, hatalmas teraszos lakás, rálátással a Balatonra! Gyönyörű, modern csendes környezetben, luxusvillák és 2 szinten apartmanházak szomszédságában.
A lakásban egy amerikai-konyhás étkezős nappali, egy hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba és egy hatalmas 30 m2-es terasz található, melyről a Balatonra/partra látni. Mindkét szobában 2-2 fő részére alvási lehetőség. A lakás jól felszerelt IKEA konyhával, KIKA bútorokkal, LCD tv-vel, mosógéppel, kerti bútorokkal, modern műanyag nyílászárókkal, redőnyökkel, légkondicionálóval rendelkezik.
Egy gépkocsi részére ingyenes parkolás a zárt belső kertben. Távirányítós kertkapu biztosítja a bejutást a szépen gondozott, virágos belső kertbe. A lejutást a 40 m-re lévő Balaton parti sétányhoz/ szabad-strandhoz, a ház kertjéből induló kulcsos szolgalmi lejárat biztosítja a ház lakói/vendégei számára. A villaparkban sorompóval elzárt kiépített belső sétány található.
Az apartman NYÁRON, NYARALÁS CÉLJÁBÓL kiadó: ára 35.000 Ft/éj/apartman+IFA 1-4 főig. Min.1 hetes turnusaink vannak, szombati váltónappal. Foglalás 30%-al lehetséges. Vannak még szabad helyeink.
Sok szeretettel látnánk Önöket! Tel: +36-20-457-8006

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Siófok
Kaució: Kaució nélkül
A hirdető: Tulajdonostól
Hirdetés típusa: Kínálat
Utca: Beszédes József sétány
Telek nagysága (m2) : 270
Épület hasznos területe (m2) : 45
Szobák száma: 2
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 2. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
Extrák: klíma, mosógép, beépített IKEA konyha, hatalmas 30 m2-es Bal
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 206 alkalommal

Kiadó telkek, nyaralók rovaton belül a(z) "SIÓFOKON vízparti luxus villaparkban, 4 fős apartman kiadó!" című hirdetést látja. (fent)