Betöltés...

Az Anna utcában egy 2004-ben épült társasház 1. emeletén található 35 m2-es 1 szobás cirkó fűtéses alacsony rezsijű garzonlakás gépkocsibeállási lehetőséggel hosszú távra kiadó

Ár: 135.000 Ft


Kiváló elhelyezkedésű, 35 m²-es lakás kiadó Kaposvár szívében, az Anna utcában. Az ingatlan egy 4 emeletes, téglaépítésű társasház 1. emeletén található, és rendkívül jó közlekedési és infrastrukturális adottságokkal bír. Pár perc sétára található a piac, boltok, iskolák, valamint szórakozási lehetőségek, hiszen a színház és a Fő utca is a közelben van.

A lakásban egy nagy, világos szoba található, amely tökéletesen alkalmas nappaliként és hálószobaként is. A tágas konyha szintén nagy előnye az ingatlannak, mivel akár egy nagyobb étkezőasztal is kényelmesen elfér, ideális családi vagy baráti összejövetelekhez. A lakás modern, hangszigetelt fa nyílászárókkal van felszerelve, redőnyökkel ellátva, biztosítva a csendes és kényelmes mindennapokat.

A felújított fürdőszobában lett kialakítva a  mosógép helye. Az ingatlan fűtését energiatakarékos cirkó gázkazán biztosítja, amely rendkívül kedvező rezsiköltségeket garantál. Az autósoknak is kiváló választás, hiszen parkolási lehetőség is adott a társasház udvarában – ami igazi kincs a belvárosban!

A lakás bútorozatlan, de azonnal költözhető, így saját ízlés szerint rendezhető be. Alacsony rezsiköltsége miatt ideális egyedülállók vagy párok számára is.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hívjon most és nézze meg személyesen!

Amennyiben további kérdései lennének az ingatlannal kapcsolatban vagy esetleg személyesen is megtekintené kérem keressen bizalommal az alábbi elérhetőségemen.

I.ár.: 135.000 Ft / hó + Rezsi + 2 havi kaució

Érd: +36302562334

https://genius99.hu/Kiado_teglalakas_Kaposvar/6706923/

Azonosító: E-368


Tulajdonságok
Település: Kaposvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 1. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.10.15
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Kiadó lakás rovaton belül a(z) "Az Anna utcában egy 2004-ben épült társasház 1. emeletén található 35 m2-es 1 szobás cirkó fűtéses alacsony rezsijű garzonlakás gépkocsibeállási lehetőséggel hosszú távra kiadó" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: genius99