Betöltés...

Kaposvár belvárosában, első emeleti, teljesen felújított, azonnal költözhető, 37 m2-s, 1 szobás lakás, teljes bútorzattal és gépekkel felszerelve kiadó.

Ár: 120.000 Ft


Kaposvár szívében kiadó egy 37 m²-es, első emeleti, modern, otthonos kis lakás, amelyet most teljesen felújítottak, így minden új és kifogástalan állapotban van. Ez a téglaépítésű, 1 szobás ingatlan rendkívül praktikus elosztással rendelkezik, ideális választás azok számára, akik a belváros kényelmét keresik. A felújítás során a lakás minden részlete megújult: új műanyag bejárati ajtó és modern nyílászárók kerültek beépítésre, redőnyökkel felszerelve, 

így télen-nyáron biztosított a kényelem. A fürdőszoba modern, letisztult stílust kapott, új burkolatokkal és egy kényelmes épített zuhanykabinnal, amely még tágasabbá varázsolja a helyiséget. A konyha szintén új beépített bútorokkal, gáztűzhellyel és szagelszívóval lett felszerelve, így minden főzési igényt kielégít. A lakás praktikumát tovább növeli a külön helyiségben található spájz, amely bőséges tárolási lehetőséget biztosít.

A lakás legnagyobb előnye a tágas, világos szoba, amely új parkettával borított, így nappaliként és hálószobaként is tökéletesen funkcionálhat. Az új cirkó gáz fűtés hatékony és energiatakarékos megoldást nyújt a hideg hónapokra.

Az ingatlan teljesen bútorozott és gépesített, így az új bérlőnek csak költöznie kell. A lakáshoz egy közös tároló is tartozik, amely további pakolási lehetőségeket biztosít.

Ez a kis ékszerdoboz kiváló választás mindazoknak, akik szeretnék élvezni a belváros közelségét egy modern, komfortos otthonban! Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!

AMENNYIBEN TOVÁBBI KÉRDÉSEI LENNÉNEK AZ INGATLANNAL KAPCSOLATBAN VAGY ESETLEG SZEMÉLYESEN IS MEGTEKINTENÉ KÉREM KERESSEN BIZALOMMAL AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEIMEN.

I.ár.: 120.000 Ft / HÓ + 2 HAVI KAUCIÓ + REZSI

Érd: +36302562334

https://genius99.hu/Kiado_teglalakas_Kaposvar/6706921/

Azonosító: E-360

A weboldalon szereplő információk (képek, szövegek ... stb.) teljes mértékben a szerző jogi tulajdonát képezik.

A weboldalon szereplő információkat, adatokat másolni, felhasználni csak a szerző előzetes engedélyével lehetséges.

 


Tulajdonságok
Település: Kaposvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 1. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.10.11
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Kiadó lakás rovaton belül a(z) "Kaposvár belvárosában, első emeleti, teljesen felújított, azonnal költözhető, 37 m2-s, 1 szobás lakás, teljes bútorzattal és gépekkel felszerelve kiadó." című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: genius99