Betöltés...

Kaposvár szívében a Kossuth Lajos utcában kiadó egy, teljesen bútorozott és gépesített, 60 m2-s, amerikai konyhás + étkezős, 2 szobás, galériás téglalakás, saját udvarral.

Ár: 160.000 Ft


Kiadó Kaposvár szívében, a Kossuth Lajos utcában, egy 60 m²-es, igényesen kialakított, földszinti téglalakás! Ez a modern lakás ideális választás mindazoknak, akik szeretnék élvezni a belvárosi élet nyüzsgését, mégis vágynak egy csendes, privát térre.

A lakás kiváló elosztású: egy tágas, amerikai konyhás nappali és étkező fogadja az ideköltözőket. A konyha teljesen felszerelt – gáztűzhely, hűtőszekrény, és egy stílusos reggelizőpult is található benne, mely ideális akár gyors étkezésekhez, akár baráti összejövetelekhez. A nappaliból könnyedén elérhető az étkező rész, amely nagyobb társaság fogadására is alkalmas.A lakás további két szobával rendelkezik, melyek közül az egyik galériás kialakítású, így még praktikusabb és sokoldalúbb a helykihasználás. Ez a szoba tökéletes lehet dolgozószobának, olvasósaroknak, vagy akár vendégszobának is.

A tágas fürdőszoba, modern sarokkáddal felszerelt, amely garantálja a pihentető fürdőzést. A mosógép is itt található, így minden kényelmi igényt kielégít.

A lakás különlegessége egy privát kis udvar, ahol teljesen elszeparált, nyugodt környezetben pihenhet. A kerti ülőgarnitúra tökéletes helyet biztosít a reggeli kávézáshoz, vagy egy hosszú nap utáni kikapcsolódáshoz.

Az ingatlan teljesen bútorozott, gépesített, így Önnek csak költöznie kell! Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, Kaposvár belvárosában ilyen adottságú lakást ritkán találni!

AMENNYIBEN TOVÁBBI KÉRDÉSEI LENNÉNEK AZ INGATLANNAL KAPCSOLATBAN VAGY ESETLEG SZEMÉLYESEN IS MEGTEKINTENÉ KÉREM KERESSEN BIZALOMMAL AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEIMEN.

I.ár.: 160.000 Ft / HÓ + 2 HAVI KAUCIÓ + REZSI

Érd: +36302562334

https://genius99.hu/Kiado_teglalakas_Kaposvar/6706917/

Azonosító: E-336

A weboldalon szereplő információk (képek, szövegek ... stb.) teljes mértékben a szerző jogi tulajdonát képezik.

A weboldalon szereplő információkat, adatokat másolni, felhasználni csak a szerző előzetes engedélyével lehetséges.


Tulajdonságok
Település: Kaposvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: Földszinti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.09.21
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Kiadó lakás rovaton belül a(z) "Kaposvár szívében a Kossuth Lajos utcában kiadó egy, teljesen bútorozott és gépesített, 60 m2-s, amerikai konyhás + étkezős, 2 szobás, galériás téglalakás, saját udvarral. " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: genius99