Betöltés...

Kaposváron a 48-as Ifjúság útján egy 3. emeleti 59 m2-s, 2,5 szobás erkélyes, műanyag nyílászárós, egyedi hőmennyiségmérős alacsony rezsiköltségű bútorozatlan panellakás hosszú távra kiadó.

Ár: 135.000 Ft


Kaposvár belvárosának közvetlen közelében, a 48-as Ifjúság útján kínáljuk kiadásra ezt a tágas, 59 m²-es panellakást, amely ideális választás hosszú távra. A lakás a panelprogram keretében szigetelt, négyemeletes társasház harmadik emeletén található, így csodálatos panorámával rendelkezik a városra.

A lakás elrendezése praktikus: két szoba, egy félszoba, egy 4 m²-es erkély, konyha, fürdőszoba és külön WC helység alkotja. A felújított kádas fürdőszoba és a modern konyhabútor különösen vonzóvá teszi az ingatlant. A félszobában új padlószőnyeg került lerakásra, az egész lakás pedig frissen festve várja új lakóit. Műanyag nyílászárók gondoskodnak a hőszigetelésről és a zajcsökkentésről.

A lakás távfűtéssel rendelkezik, a radiátorokon egyedi hőmennyiség mérő órák találhatók, így a fűtés költségei jól kontrollálhatók. Az ingatlan bútorozatlan, így szabadon alakíthatja ki saját igényei szerint. Azonnal költözhető állapotban van, így nem kell várnia, hogy birtokba vehesse új otthonát.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Hívjon még ma, és nézze meg személyesen is ezt a kiváló adottságokkal rendelkező, kiadó panellakást Kaposvár belvárosának közelében.

AMENNYIBEN TOVÁBBI KÉRDÉSEI LENNÉNEK AZ INGATLANNAL KAPCSOLATBAN VAGY ESETLEG SZEMÉLYESEN IS MEGTEKINTENÉ KÉREM KERESSEN BIZALOMMAL AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEIMEN.

I.ár.: 135.000 Ft / HÓ + 2 HAVI KAUCIÓ + REZSI

Érd: +36302562334

https://genius99.hu/Kiado_panellakas_Kaposvar/6706907/

Azonosító: E-306

A weboldalon szereplő információk (képek, szövegek ... stb.) teljes mértékben a szerző jogi tulajdonát képezik.

A weboldalon szereplő információkat, adatokat másolni, felhasználni csak a szerző előzetes engedélyével lehetséges.

A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!


Tulajdonságok
Település: Kaposvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Távfűtés
Emelet: 3. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Panel
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.08.02
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Kiadó lakás rovaton belül a(z) "Kaposváron a 48-as Ifjúság útján egy 3. emeleti 59 m2-s, 2,5 szobás erkélyes, műanyag nyílászárós, egyedi hőmennyiségmérős alacsony rezsiköltségű bútorozatlan panellakás hosszú távra kiadó." című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: genius99