Betöltés...

Kiadó lakás Dunakeszi, Híd ABC közelében

Ár: 150.000 Ft

Dunakeszi központi részén kiadó családi ház felső szintje, teljesen külön bejárattal. A lakás igény szerint 1 szobával, egy főnek is kiadó 150.000 forint + rezsiért, de több személynek is (4 főig) 2 szobával 250.000 + rezsiért. A szobák közel 30 nm-esek, ezeken kívül egy kádas fürdő mosógéppel, és egy konyha is tartozik a bérleményhez beépített bútorzattal, mosogatógéppel, igény szerint hűtővel, gáztűzhellyel (sütő része elektromos). A lakás csapott részei is hasznosítva lettek bepolcozott szekrények formájában.
A fűtés házközponti gázcirkós, mely nagy alumínium radiátorpaneleken keresztül adja le a hőt. A meleg víz Ariston villanybojlerről megoldott. A nyári hőség tompítására klímát szereltek fel a szobában. A rezsi kb. 45-50.000 forint, de ez egyéni igényektől függően változhat.
Autóval a ház előtt lehet parkolni. Az utca átmenő forgalomtól mentes.
Az ingatlan 1 havi bérleti díj, és 3 havi kaució letétele után költözhető kb. 1 hónapon belül. Dohányzókat, állattartókat a tulajdonosok nem várnak, megértésüket köszönjük.
A kiköltözésről közjegyzői nyilatkozattétel szükséges, melynek díját (kb. 50 ezer ft) a bérbeadó és a bérlő fele-fele arányban fizetné.

A lakás óriási előnye, hogy minden közel van gyalogosan is.Közel van a vasútállomáshoz (Vác és Budapest Nyugati pályaudvar között közlekedik), távolsági busz megállójához (Fót és Újpest-Városkapu között), általános iskolákhoz, óvodákhoz, bevásárlási lehetőségekhez, gyógyszertárhoz,postához stb...

Ha kérdése van, vagy szívesen megtekintené a lakást, kérem keressen. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 371216
Tulajdonságok
Település: Dunakeszi
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Használtság: Használt
Utca: Híd ABC közelében
Alapterület (m2) : 100
Szobák száma: 1
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 1. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.13
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Kiadó lakás rovaton belül a(z) "Kiadó lakás Dunakeszi, Híd ABC közelében" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat