Betöltés...

52 négyzetméteres, 2 szobás, 2 félszobás, felújított, udvari, kiadó lakás - Budapest IX. kerület

Ár: 359.990 Ft

Kiadó, teljeskörűen felújított lakás a Budapest szívében található Bakáts téren!

Az ingatlan egy csendes, jól karbantartott társasház 2. emeletén helyezkedik el. A 52 nm-es lakás három különnyíló hálószobával és egy modern, amerikai konyhás nappalival büszkélkedik. A duplakomfortos lakás tökéletes választás, ahol a kényelmet és funkcionalitást egyaránt megtalálja.

Az ingatlan teljeskörűen felújított és modernizált. Az új villanyvezetékek és a hatékony fűtésrendszer a komfortos életérzetet biztosítják. A három réteggel ellátott nyílászárók tökéletesen szigetelik a hangokat és a hőt. Az ingatlanban egy nagy teljesítményű Polar klíma gondoskodik a tökéletes hőmérséklet fenntartásáról.

A fürdőszobában egy modern zuhanypanel található masszírozó fúvókákkal, amely garantálja a kikapcsolódást és a frissességet. A szobák laminált padlóval rendelkeznek, ami vízálló és könnyen tisztán tartható. A konyha Bosch márkájú gépekkel van felszerelve, hogy a főzés és étkezés is egyaránt élvezetes legyen.

A fűtés kombi cirkó rendszerrel működik, amely hatékony és költséghatékony megoldást nyújt. A társasház jó állapotú, és a lakóközösség rendes és barátságos. A homlokzat néhány éve felújításon esett át, így az épület modern és vonzó külsőt sugároz.

Az ingatlanhoz tartozik egy mérsékelt közös költség, mindössze 12.960 forint. Az egyedi fogyasztásmérők révén minden közmű fogyasztás alapján kerül elszámolásra. Az átlagos havi áramdíj 3.330 forint, míg a gázdíj 4.830 forint.

A kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően a Corvinus Egyetem és a Műszaki Egyetem is könnyen megközelíthető sétatávolságra. Az ingatlan fiataloknak, 3-4 fős társaságoknak kiváló választás.

Bérleti díja: 359.990Ft / hó

Ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk még ma, és élvezze ennek a modern és kényelmes otthonnak minden előnyét!
Tulajdonságok
Település: IX. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Hirdetés típusa: Kínálat
Használtság: Használt
Utca: Bakáts tér
Alapterület (m2) : 52
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 2
Komfort: Összkomfortos
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 359 alkalommal

Kiadó lakás rovaton belül a(z) "52 négyzetméteres, 2 szobás, 2 félszobás, felújított, udvari, kiadó lakás - Budapest IX. kerület" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Goldhouse Ingatlan- és Hitelcentrum