Betöltés...

Nagyerdei Damjanich-lakóparkban hangulatos kislakásunk kiadó

Ár: 135.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szeretett kislakásunk a nagyerdei Damjanich-lakóparkban kiadóvá vált. A lakás igényesen kivitelezett társasházban található, másfél szobás, amerikai konyhás, frissen festett és stílusosan tapétázott. A konyhához új gáztűzhely, fagyasztórésszel rendelkező hűtő, mikrohullámú sütő és légelszívó, a fürdőszobához pedig mosógép is tartozik. A lakás bútorozott, a nappaliban jelenleg egy nagy, ágyazható kanapé, dohányzóasztalka, fotel, és asztal székekkel, a hálószobában polcos szekrény, az előszobában pedig nagy, tükrös elhúzható szekrény és előszobafal található. A feltöltött képekhez képest igény esetén nagyobb mértékben is lehetséges a bútorozás (például franciaágy, komód, tévéasztalka igénybevételével). A lakás kis erkéllyel is rendelkezik, ahol kényelmesen megoldható a dohányzás is, kilátással a környék zöld övezetére. A lakópark tágas, dús növényzetű parkjában lehetőség van kikapcsolódásra, játékra és ingyenes parkolásra is, elektromos kapuval biztosított, zárt parkolóban. A rezsiköltség évszakonként változó, azonban egész évben alacsony (évszaktól és igényektől is függően 5-10.000,– Ft + 5.300,– Ft közös költség) a kialakításnak és elhelyezkedésnek köszönhetően. A lakás klimatizálása is folyamatban van.

A lakás csendes, biztonságos környéken helyezkedik el, a lakópark mellett több étterem (mint a napi menüket is biztosító Manna Étterem, Karmel Bisztró, vagy Campus Étterem) élelmiszerboltok (COOP, Hadházi Csemege stb.), pékség (Balmaz-Sütöde), cukrászda (Rigoletto), dohánybolt, pub is található. Szerencsés elhelyezkedése folytán gyorsan megközelíthető innen a város központja, valamint annak emblematikus helyei is. Pár perc sétára tőle busz- és villamosmegállók találhatók, a Debreceni Egyetem több campusa (mint az Állam- és Jogtudományi-, Népegészségügyi-, Informatikai-, Műszaki- és Orvostudományi Karok) a Nagyerdei Stadion, az Aquaticum Strand, a Debreceni Sportuszoda, a Békás-tó, a Klinikák pedig könnyed, 5-10 perces sétával elérhetőek.

A lakás bérbeadója segítőkész, idegen nyelveken is beszélő, aki készséggel áll rendelkezésre.

Ingatlanközvetítők közreműködését nem igényeljük.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
Kaució: 2 hónap kaucióval
A hirdető: Tulajdonostól
Hirdetés típusa: Kínálat
Használtság: Újszerű
Utca: Damjanich utca
Alapterület (m2) : 43
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 4. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: Erkély nagyerdei kilátással, igényes tapéták, klimatizálás f
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 862 alkalommal

Kiadó lakás rovaton belül a(z) "Nagyerdei Damjanich-lakóparkban hangulatos kislakásunk kiadó" című hirdetést látja. (fent)